Jak a v čem jít do divadla aneb etiketa slušného chování v kulturních institucích
-
Já teda vůbec to "moderní" oblečení nějak nemám rád a raději si teda na sebe obleču nějaké ty maskáče, protože je to přeci jen pohodlnější a když už jdu do divadla, tak si vezmu klasicky rifle, protože nevidím jediný důvod, proč bych se kvůli takovéto pitomosti měl nějak převlékat a přetvařovat :)
-
Já myslím, že skvěle napsaný článek. Já si přesně kvůli plánované návštěvě divadla musela před pár dny kupovat nový zimní kabát. Kabáty normálně moc nenosím, a zjistila jsem, že ani jeden z těch dvou, co doma mám už nedopnu. Proto jsem potřebovala nový. A jít do divadla ve společenském oblečení a horské bundě by přecejen bylo pěkné faux pas.
-
-
To mi úplně připomíná, že bych si taky pomalu měla sehnat nějaký zimní kabát. Venku už začíná být pěkná zima. Bohužel ty v normálních obchodech jsou šíleně drahé. Jak to tak vidím, tak se spíš zkusím podívat na nějaký second hand.
-
-
myslím, že tenhle článek jste měli napsat pro těch vrchních 10 tisíc čuňat co na to maj... a ne nasírat normální lidi co na to nemají !!! *16*
-
... hezké, velmi zkrácené, ale sem to nepatří ... s tím jděte na "fackárnu", "čimčarádu", nebo Blesk a jim podobné *3*
-
Hlavně to vylepte pod mosty pro bezdomovce a taky do get a chudinských čtvrtí aby věděli co si mají vzít na sebe !!!
Aby až budou číst "Národ sobě"! Aby pochopili,že "NÁROD" jsou dneska ti druzí a pro ně hrají ti "HERCI" kteří jsou kam vítr tam plášť !!! Těm,kteří vědí,že slovo lid není prázdná fráze tak na ně to nepatří !!!