Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občas s tím mám teda problémy, ale nakonec se mi na Valentýna vždycky podaří pro manžela vymyslet nějaké to překvápko. Opačně to ale také funguje. Třeba letos mi nechal právě na Valentýna poslat do práce květiny, konkrétně bílé růže. Právě s těmi to byla trefa do černého, bílé růže miluji. :)

  • No, musím se přiznat, že tohoto Valentýna to bylo spíše obráceně a manžel si nachystal překvapení pro mě. Valentýna většinou nijak zvlášť neprožíváme a jen málokdy si dáváme nějaké dárečky. Tento rok se ale manžel rozhodl obdarovat nás oba a koupil nám takové překrásné partnerské náramky. To jsem od něj vůbec nečekala. 

  • Mě letos manželka překvapila, jen co je pravda. Povedlo se jí totiž sehnat poukaz na erotické masáže Praha a to překvapení bylo v tom, že nás na jednu takovou erotickou masáž objednala právě na Valentýna. Musím ale říct, že jak jsem vůči tomu byl ze začátku skeptický, tak nakonec jsem si to neskutečně užil. :)

  • Myslím si, že letos se mi ho konečně podaří překvapit. Koupila jsem pro svého přítele chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-cerna/ Jedna vypadají fakt velmi dobře, ale také jsem je pořídila proto, že mají spoustu sportovních funkcí a nestojí moc. 

  • milacekpublika

    Já jsem letos dal přítelkyni poukaz na  luxusní masáže Praha 2, kam jsme pak zašli spolu jako pár. Jako víte, jaké to bylo? Fakt skvělé. Skoro jsem se styděl, že jsem si to užil víc než ona. I když ona z toho byla taky docela žhavá. No, co vám budu povídat. Asi si dovede představit, jak to pak dopadlo, když jsme jeli domů. :) Ještě v podzemních garážích. :) 

  • ivanka386

    No, tak to my si na letošního Valentýna s partnerem nadělili moc pěkný wellness pobyt. Podařilo se mi ho sehnat za velmi dobrou cenu přes tento happy hour portál: https://www.happyhours.cz/ Musím říct, že to byl asi jeden z nejhezčích Valentýnů. Oba jsme si to neskutečně užili. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit