Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, už delší dobu se dívám po zahradní hadici na zahradu. Potřebovala bych se s ní dostat až dozadu, kde jsem tak na 25 metrech. Nechci však nějaké velké mohutné kolo hadice, abych s ní mohla jednoduše pohybovat....

• Mně osobně přijde, že ty přípravy zahrady na léto jsou teda mnohem jednodušší, než na zimu. Z vlastní zkušenosti musím říct, že přípravě na zimu se musí věnovat trochu větší péče. Pamatuji si, že například minulý rok jsem měla trochu problémy s tím, jak zazimovat oleandr. Nakonec jsem to udělala podle jednoho návodu na internetu a zimu přežil bez problému. :)

• Taky už se pomalu chystám na jarní práce na zahradě. Letos bychom si tam chtěli udělat i nějaké příjemné posezení, kde by se například dalo i grilovat atd. S manželem jsme se rozhodli, že investujeme do nějaké hliníkové pergoly. Právě pergolu bych na zahradě chtěla už dlouho, tak jsem ráda, že se mi to konečně vyplní. :)

• Pergola je super věc. Já jsem si ji stavěl svépomocí a právě letos na jaře jsem to konečně dokončil. Během léta je fakt parádní pod ní trávit čas. Co se zahrady týče, tak do té teď ale asi budu nucen nějaké peníze investovat. Nedávno se mi totiž rozbila sekačka a oprava by asi už neměla smysl. Přemýšlím možná nad nějakou robotickou. Díval jsem se, že to mají například tady - https://www.aztechnika.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit