Jak zvládnout Vánoce na poslední chvíli?
-
Tak to já řešení Vánoc na poslední chvíli přímo nesnáším. Letos jsem vše začala řešit s předstihem, takže snad díky tomu nebudu mít žádný stres. Třeba dárky jsou už dávno nakoupené. A pečení cukroví už je také v plném proudu. Pokud zbyde čas, tak bychom nejspíš tento víkend s manželem rádi vyrazili na vánoční trhy. Ty předchozí Vánoce byly tak hektické, že na toto prostě nebyl čas. Letos to snad bude lepší.
-
Nechtěl jsem to letos dělat jako každý rok, že bych nakupoval dárky na poslední chvíli. Proto jsem si našel dárky na internetu a začal objednávat s velkým předstihem. Třeba pro syna a dceru jsem koupil dobré chytré hodinky za fajn cenu a to od https://www.smartomat.cz/
-
Osobně teda nemám moc rád tady to řešení dárků na poslední chvíli. Naopak rád je připravuji klidně i měsíce dopředu, ať pak mám klid. Třeba pro ženu mám dárek připravený už několik týdnů. Rád bych ji mezi svátky vzal na erotické masáže Praha. Žena se právě před časem zmínila, že by něco takového ráda vyzkoušela, tak si myslím, že toto bude ideální příležitost.