Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přemýšlel jsem, jaký koupit dárek pro přítelkyni, se kterou jsem teprve rok. Letos naše první společně vánoce, a tak bych ji nerad zklamal. Proto jsem pro ni vybral krásné chytré hodinky za krásnou cenu https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-zlata-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ Libí se mi, že vypadají elegantně, ale jsou dobrým parťákem i při sportování. 

  • Mám ráda, když někomu mohu donést dárek, který bude něčím zajímavý a člověka jak mile překvapí, tak potěší a bude mít nějaké využití. Takovým dárkem se mi osvědčily vodíkové lahve, které skoro nikdo nezná. Mám jednu i doma z eshopu https://www.vodikove-lahve.cz/ a musím ji jen chválit. Je výborná na cesty. Líbí se mi, že se dají dokoupit i vodíkové tablety. Takže toto je za mě skvělý dárek. 

  • Doporučíte mi prosím někdo vhodný dárek na první rande? Aby to nebylo málo ani moc? 

    • Na prvním rande jsem dostala květinu, tedy ještě před mi ji kurýr donesl do kanceláře. Byl tam vzkaz, že pokud mám zájem, abych se dostavila ve 20:00 do jedné restaurace u nás ve městě.  Čekal tam na mě kolega, který pracuje na jiné pobočce a už je to rok co jsme spolu šťastní. 

      • A kdo to doručil, to víte? Jak ta květina vypadala při
        doručení? Byla čerstvá, jako když se donese z květinářství?

        • Vím, že kytku objednával u https://www.florea.cz/ Díala jsem se i na jejich stránky a mají tam opravdu nádherné květiny a s doručením od 1500 korun zdarma. 

  • Dárky se snažím řešit co nejdříve. Když mi někdo říká, že nic nechce, i tak seženu malou drobnůstku, která potěší. Jako nejlepší způsob je pro mě jít na eshop https://www.kde-koupit.cz/ a projet si nejrůznější kategorie. Protože je výběr velký a já si na tom dám záležet, jsem ráda, když mohu své blízké a přátele obdarovat.

  •  Potřeboval jsem dárek pro synovce, který má 14. Absolutně jsem nevěděl co klukovi v jeho věku. Nechtěl jsem mu dávat peníze, protože to mi přijde takové nenápadité. Objednal jsem mu tak bezdrátová sluchátka https://www.smartomat.cz/smartomat-smartbudz-pro/ , ze kterých měl opravdu obrovskou radost


  • S
    výběrem dárků mám vždycky problém. Jednou za rok nás manželův strýc pozve na
    narozeniny k sobě domů. A jelikož se s ním vídáme opravdu jenom jednou ročně,
    tak je hodně těžké pro něj vybrat nějaký dárek. Naposledy jsme ale s dárkem
    měli obrovský úspěch, protože jsme mu jako správnému rybáři koupili koženou
    peněženku s rybkou: https://www.penezenkylp.cz/panske/100-kozena-penezenka-sumec.html

  • ivanka386

    Spíše než na to co dávám, se zaměřuji na to, jak to dávám. I z toho důvodu jsem si pořídila domů dřevěné krabičky, do kterých mi manžel vypálí jméno obdarovaného. Takže i kdyby tam byla sebevětší kravina, má to pěkné balení, takže obdarovaný má velkou radost. :) A potom mám samozřejmě velkou radost i já. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit