Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také jsem si na jaře obstaral úplně nové zahradnické potřeby, nakonec jsem však ale musel vše objednat přes internet, protože jsem zjistil že v okolí našeho bydliště žádný prodej potřeb pro zahradu není. 

  • Máte-li nějaký pozemek, o který se staráte, bez zahradního nářadí se neobejdete. Pokud ale teprve začínáte, musíte si je obstarat.

  • sanskrybastr

    To já mám nářadí na zahradu už naštěstí nakoupené. Je pravda, že to jarní počasí k tomu dost vybízí. Teď ještě trochu musím investovat do vybavení své dílny. Ze všeho nejvíc bych do ní potřeboval koupit nějaké pneumatické nářadí. Bohužel ale musím počkat, až příjde výplata.

  • macinan

    Taky mě jarní počasí dohnalo k nákupu nových věcí na zahrádku. Téměř všechno už mám... Ještě ale přemýšlím nad tím, že bych si koupila nějaký nový zahradní nábytek... Máme s mužem totiž letos v plánu udělat si na zahradě takové posezení, kde by se dalo i grilovat atd... Zatím ale moc nevím jaký materiál zvolit. Mně se třeba líbí umělý ratan, ale manžel říká, že teak by byl lepší. Co myslíte?

  • joskadevatej

    Díky za článek. Také se už brzy chystám kupovat nové nářadí na zahradu. Už je to potřeba, to staré je totiž ve velmi špatném stavu. Nové ušetří spoustu práce. Spíš teď ale řeším problém kam všechno nářadí budu schovávat. Momentálně ho nechávám v garáži a tam už začíná být celkem těsno. Myslím, že na něco takovéh by byl ideální třeba zahradní domek.

  • ivannavratil386

    No, abych se přiznal, tak já už se také nemohu dočkat až se trochu oteplí a zase budu moct trávit čas na zahradě. Rád bych ji letos i trochu upravil a udělal tam nějaké menší posezení. Dokonce už na to mám vybranou i jednu moc pěknou lavičku. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit