Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    Není mléko jako mléko. Já osobně jako veganka mléko nepiju, maximálně sójové nebo mandlové, které mi docela chutná. Ale třeba takové přírodní tělové mléko to je něco jiného a nedám na něj dopustit. Po sprše si člověk pak připadá, jak kdyby přišel právě někde z wellnesu. Ženy, můžu s klidem doporučit! :) 

  • jo a aby ten nedostatek nastal, tak všichni pisálci s podivnými, všeho schopnými specialisty mlaďochy zblbnou, jak je mléko a mléčné výrobky .. škodlivé.... jen aby se dopovali chemií a údajně zdravým.. řepkovým olejem - po kterém se i motory pokazí, či.. "zdravým sojovým"... které taky škodí...Copak jim nedochází že právě soju a rýži Asiatů rychle nahrazují .. pro jejich škodlivost.... a kdoví možné je to taky po dohodě s lékárnickou lobby, čim víc budeme mít organismus zanesený těmí umělými sajrajty, tím víc budou na lécích tržit...
  • No jo, tady když je něčeho nedostatek tak to škodí zdraví. Na to už jsem zvyklý. To už škodilo máslo, sádlo a při troše vzpomínek by se dalo pokračovat. Za to nejzdravější je plastová Rama a podobně. Také je mimořádně výživnej a zdravej kuřecí separát v uzeninách. O něm nikdo nic nenapíše.Z letité praxe rodičů, jejich prarodičů a mé, sám usoudím co si dnes koupím a sním. Reklamní doporučení mě nechávají v klidu. Vždy jde jen o naše peníze a užitná hodnota výsledku pro konečného zákazníka je výrobcům, jakož i dodavatelům u zadku. Týká se to potravin, pohoných hmot, spotřebičů pro domácnost ( to jsou taky až zdraví ohrožující zázraky techniky ) Na závěr, být neustále ostražitý,podezíraví, všímavý a zejména se učit z chyb druhých. Pak nevidim problém. Pa pa pa. Prostě poprvé ten kod nejde prostřelit to si snad děláte legraci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit