Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudu lhát, mně by třeba nevadilo mít trochu větší postel haha. Ale ta naše je asi v pohodě. Spí se v ní dobře. Hlavně teda od té doby, co jsme z https://www.matracky.cz/ konečně koupili novou matraci. Ta mi konečně vyhovuje. Je trochu tvrdší než ta původní, čehož jsem se ze začátku bála, ale nakonec mi to takto vyhovuje více.

• Já tedy single nejsem, ale věřím, že být single může být velice stresující a depresivní... Nicméně, pro ty, kteří také nejsou a nebo klidně jsou single, doporučuji na postel tyto prostěradla, protože jsme si je nedávno s přítelkyní brali a jsme z nich naprosto nadšení... Takže určitě doporučuji :) Mějte se krásně.

• sanskrybastr

Zajímavý článek. Musím říct, že já jsem velmi rád, že už nějakou dobu single nejsem. Jednu dobu jsem z toho byl tak zoufalý, že jsem si začínal myslet, že se mi nikdy partnerku najít nepodaří. Pak mě napadlo, že bych třeba mohl zkusit své štěstí na nějaké seznamce. Ze začátku jsem tomu sice moc nevěřil, ale po nějaké době se mi právě přes seznamku opravdu povedlo najít svoji současnou přítelkyni. :-)

• a chtějí poroučet. Jsou vychytralé a mám jich plné zuby. Stále se hádají a vyčítají. Raději sám a užívat si.
  • Nemusím poslouchat tlachání ženské a nemusím se podřizovat. Mám všechny peníze, mohu si koupit, co chci a dělat, co chci. Ženskou si najdu na jednu noc a pak s ní pryč. Je to bezva. Neměnil bych.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit