Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To dává smysl :-) . Já jsem třeba letos vybrala mamce ke dni matek stříbrný náramek s kamínky, který jsem si koupila už dřív. Chválila mi ho, jak se jí líbí, tak jsem jí objednala úplně stejný. Snad jí to nebude vadit. Mně to přišlo jako super nápad :-) .

  • Já mám teda daleko víc raději šperky ty, které si koupím. Ne ale ty, které se dají koupit jen tak v obchodě, ale ty starší. Člověk má pak větší jistotu toho, že to jen tak někdo na sobě mít nebude a to se mi velice zamlouvá. Jeden z mých oblíbených obchodů je třeba http://antikart.cz

  • Moje manželka má taky moc ráda šperky a to hlavně různé náušnice, a tak jsem se rozhodl, že jí letos na Vánoce udělám radost a koupím jí úplně nové krásné stříbrné naušnice se srdíčky, které snad dostatečně vyjádří moji lásku k ní.

  • ivanka386

    Musím uznat, že některé její šperky vypadají opravdu parádně. Klobouk dolů. Já sama si třeba hodně libuji v naušnicích a velmi ráda nosím unikátní naušnice. Už jich mám doma pěknou sbírku, teď naposledy jsem si koupila jedny moc pěkné z https://www.piw.cz/

    • macinan

      No, já si myslím, že pokud chcete opravdu nějaké unikátní náušnice, tak je nejlepší sáhnout po těch ručně vyráběných. Jestli můžu doporučit, tak zkuste mrknout třeba sem: https://www.srdcetvor.cz/k/sperky/nausnice/ Mají tam překrásné handmade náušnice. Sama jich mám odtud doma hned několik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit