Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu, amatersky clanek, Alenku v risi divu hrali The Searchers jiz v roce 1963
  • Mám hudbu Made by Smokie velice rád a proto na koncert CN nepůjdu. Mám vážné obavy, že to bude jen total playback. To si pustím doma v "dývka" a mám totéž.
    Kdo to kdy viděl, aby popoví zpěváci po několika desetiletích a mnoha koncertech podávali výkony jako při začátcích. Já tomuhle švindlu nefandím.
    Stejně moc mám rád Waldu Matušku. Jeho písničky jsem mnohokrát úspěšně hrál v hospodě. Jsem si dost jistý, že i on se snížil k potutelnému playbacku... sice ze zdravotních důvodů, ale nechť ...

    Jak by se playbackovému zpěvákovi líbilo, když bych mu za pouštění kopie hudby zaplatil vstupenku kopií peněz? Já chci na živém koncertě slyšet zpěvákovy mistrovské hlasové kudrlinky okamžité inspirace, ulkouznutí o čtvrt tónu nebo i půltón, kytaristovou gleezando, bubeníkův úder do šlapáku navíc nebo i mimo rytmus a ne CD s digitálně upravenou studiovou nahrávkou bez šumu a bez chyby.

    Je ovšem tristní, když se do total playbnycku pustí mláďata, jako byly Black Milks = Zeťová+Kerndlová+Černochová. Hukot byl, když jim tenkrát na koncertě vypadla elektřina a ony najednou před publikem jen mlčky trdlovaly a svíjely se do rytmu, který ovšem nezněl. *16* *11*
  • Dobrý večer, při vší úctě šíříte krapátko "bludy" .... Ta B strana "Holek z naší školky" se jmenuje Do To Me nikoliv Go To Me. CN se narodil v roce 1950, "Jednapadesátiletý" byl tudíž v roce 2002 nikoliv letos .... :-)
    • Co kdyby článek napsal někdo, kdo není úplně mimo mísu? Bylo mi divné, jak blbě na fotce vypadá na 51 a že by byl mladší než já :)
      Autor článku by neměl při svých schopnostech psát pro veřejnost bez ověření svých závěru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit