Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

Skvěle napsané. Bohužel musím souhlasit. Cukr je zlo. Nejhorší je, že ho dnes najdeme prakticky ve všem. Není divu, že tedy přibývá čím dál více lidí, kteří trpí cukrovkou. Na druhou stranu i cukrovka se v dnešní době dá celkem úspěšně léčit. Nedávno jsem se například tady https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ dočetla, že na ni prý funguje tzv. pulzní magnetoterapie.

• Budu raději, když člověk, se kterým hovořím, voní cukrem, než aby mu dech páchnul spáleninou a jako popelnice. *11*
    Cukry potřebujeme k buněčné výživě. Jenže zapomínáme na druhou stranu, že cukr je především zdrojem energie a té příliš jako současná populace populace druhu homo computeris se sedavým a pohodlným způsobem života příliš nevydáváme. K přiměřené dávce cukrů je nutné si následně svojí vlastní vůlí naordinovat přiměřenou dávku pohybu, sportu a fyzické námahy. *5*
    Naši předkové byli moudří lidé. Říkali, že všeho moc škodí. Tak škodí mnoho vajec, mhoho cukru, mnoho soli a dalšího. Ve všem je nutná přiměřenost a střídmost.
    Lékaři a výrobci, to je jen komerce. Lékař nepotřebuje člověka zdravého, ale přiměřeně nemocného, aby se mu nejmémě 1x měsíčně objevil v ordinaci.Léky zpravidla tlumí následek nebo průvodní jev nemoci - ucpaný nos, pálení v očích, bolesti svalů a kloubů, ale neodstraňují příčinu. Vždy platí, že lékař léčí a příroda uzdravuje !!! *2*
  • A proč ne přístup jako k cigaretám? Sladkosti povinně označovat nápisy že mohou způsobit smrt apod. Zavést na ně spotřební daň a vytrvale mediálně odsuzovat obezitu.
    • S odkazem a svůj následující příspěvek bych uvítal na sladkém zboží doporučení k vyvážené pohybové aktivitě. Tak si každý člověk může zlepšovat fyzickou kondici, lékaři budou mít méně práce, velkovýrobci nepotřebných léků menší zisky, atd... samá pozitiva. *7*
  • nejhorší drogou je chleba, je vědecky dokázáno, že všichni odsouzení jedí chleba, je dokonce nade vší pochybnost dokázáno, že Stali chlebu přímo holdoval, lidé kteří jedí chleba jej jedé strále dokola a nechtějí se jej vzdát ba co hůř, chleba konzumuje drtivá většina.....a to opakovaně. Já jsem pro zákaz chleba *1*
  • Nevypadá to spíše na přípravu zatížit i cukr spotřební daní tak, jako tabák? Takže se prohlásí za škodlivý. Totéž mohou vládci udělat s jakoukoli potravinou a penízky do bezedné státní kasy se jen posypou
    • Velmi spravne, pochopil *3*
  • Kdo chce ten může žít zdravě i v těchto podmínkách,všechno ostatní jsou jen výmluvy.Jako lékař vím o čem mluvím.Více nemám co bych dodal.V mé rodině jsme všichni zdraví a štíhlí a co se týká stravovacích návyků tak vše začíná a končí v rodině.
    • i teď žít relativně zdravě. Jenže je to únavné, když všude skrytě cpou aspartam, geneticky modifikované potraviny atd.Je únavné neustále sledovat drobná písmena na složení a stále hledat vyhovující věci. Onehdá jsem si koupil vánočku v dobré víře a minerálku a až poté jsem zjistil že tam nenápadně nacpali aspartam. A navíc spousta lidí ani neví, že tohle je rakovinotvorné, poněvadž kdo se o to přímo nezajímá, netuší, že když to oficiální potravinářský dohled povolil, je to jed. Když koupím auto, taky očekávám že brzdy a řízení budou pod kontrolou úřadu na homologaci a né abych hledal po internetu a v autosalonu zda brzdy a volant fungují jak mají, nebo je to jen levný šmejd. K čemu jsou všechny ty slavné kontrolní instituce? To je můžeme rovnou zrušit.
    • Jako lékař bys měl vědět, že to není tak jednoduché. Existují genetické předpoklady, které prostě správnou stravou nezměníš. Dále existují i nemoce, které mohou být vrozené nebo se objevit přesto, že žiješ zdravě.
      Dále bys mohl vědět jako lékař to, že mnohdy vycházejí studie, které vyvrací ty předchozí a neustále se mění to co je nebo není zdravé. Namátkou mě napadají vejce. Ještě před pár lety to vypadalo max tak na tři týdně a nedávno jsem četl, že vůbec nejsou tak škodlivé, jak se myslelo.
      Dále platí to, že i kdyš chceš jíst zdravě, tak se ti to nemusí podařit, protože prostě do těch potravin nevlezeš.
  • zrovna nejvhodnější, to je pravda. Jenže mnohem více škodí takzvaný aspartam, geneticky modifikované potraviny, rostlinné margaríny jako náhražky másla atd. sodíková sůl bez obsahu draslíku A to nikomu nevadí. Pokud chtějí zdravý styl ať propagují čisté sádlo čisté máslo, stevii, med, draslíkovou sůl, geneticky nemodifikované potraviny a to by se nemocnice vyprázdnily. Jenže zase by zkrachovaly továrny na prášky na "léčbu" vysokého tlaku, cukrovky atd.

Takže raději budou držet hubu, dál nás krmit jedem na krysy, jen občas pokrytecky s řevem zamávají praporem s nápisem CUKR
  • Cukr se muze nahradit z casti medem apod.Vadi mi i sul v arasidech,az z toho pali pusa,chutnaly by lepe bez soli.Melo by se zlevnit ovoce,zelenina a co je zdrave,aby lide mohli zdraveji jist a ne z nedostatku penez,jidlem se odbyvat a pak trpet nemocemi...Je vic chudokrevnosti,i mezi ml.co je vyrazuje ze zivota,jsou slaby,nezvladaji vic pohybu,vycerpava je..Nezamestnany chudokrevny clovek je nepochopen a spatne odsuzovan,ze nezvladne praci,za coz nemuze,ze je oslaben..,coz clovek tezce psychicky trpi za nemoc..Cely narod je treba ozdravit,ale prirodne a ne je cpat pri kazde bolesti prasky,co jen v tele narusuje prirozenou funkci organu a vznika navyk.Kdyz se vynechaji prasky na tlak,je pak kolaps,nebot telo si navyklo na lek,zchoulostivelo a clovek neumi sve telo ovladat a poznat,co mu chybi,lepsi je prirozenost a telo se ozve,co je treba,podvedomim..,napovi...
  • Ehmm,čemu říkají cukr ?!! těm náhražkám éček,nebo slovu rafinovaný.Zapomělo se opravdu hodně a nejen ten cukr,ale mnohem více chutí a jídla.Jednou jeden doktor řekl:Když to sníte s chutí,není to nic škodlivého,natož aby vám to ublížilo.Ovšem to jsem ještě nevěděl,že se dostanu do tak vyspělé a dokonalé doby,že z těch 99% jedovatin nevím vlastně co jím a potom je mi blbě.U nás jsem neviděl pěstovat řepu ani si nepamatuji. *7*
  • Heleďte to je vážná věc.Největší vliv na zdraví člověka má to co projde trávenim.Nejni to jen cukr,sůl,bílá mouka,ale konzervanty,GMO potraviny,umělé tuky,palmový olej a.....toho je.
    Redukce obyvatelstva na Zemi už začala,vážení.Myslete si o tom co chcete.Do lidí se bude střílet jen tam kde se tyhle potraviny "nepodávají".To jsou rozvojové země kde nemají finance na postřiky a vůbec výrobu takových dobrot.V ostatních zemích si tu svojí záhubu lidi zaplatí sami,nákupem potravin vyrobených z těch nejlepších ingrediencí od Monsanta *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit