Přejít na výpis diskuzí
Matthew McConaughey dal matce svých dětí k Vánocům zásnubní prsten
12.11.2016 | Danica Klein
3 příspěvky
-
Dobrý no, tak přesně tohle je moje noční můra! Žádosto ruku na vánoce! Příjde mi t jako by chtěl dotyčný zaplácnout dvě mouchy jednou ranou! Osobně to zrovna řeším, prptože jsem včera v počítači narazila na záložku kterou přítel asi zapoměl zavřít!prsteny.cz a nebyl tam konkrétní prsten, jen úvodní stránka,lale předpokládám, že něco chystá a doufám, že to něco neproběhne právě na vánoce! Vánoce mají být o rodinné pohodě cukroví a návštěvách rodiny a prátek a né o zásnubách, to musí být událost sama o sobě!
-
-
Dobrý den, mě kdysi přítel před několika lety požádal o ruku, a bylo to právě na Vánoce. Myslím, že na tom není nic špatného a o Vánocích to má také své kouzlo. Bylo mi jedno v tu chvíli jestli jsou Vánoce či ne. Bylo to takové kouzelné, romantické a svůj účel to splnilo taky. Ale je to každého názor. Rodině jsme to oznámili hned druhý den, to se scházíme všichni a je to taková rodinná tradice léta. Jsem ráda, že to pokračuje dodnes a že to naše rodina neporušila tuto tradici
-
-
dobrý den kláro, já hodlám požádat svoji zuzanku o ruku taky na vánoce! nikdy jsme spolu o tom nemluvili a anni si nevybavuju, že by se zmínila o tom, že by jí něco takového vadilo! Myslím že až uvdidí tenhle prsten, kvůli kterýmu jsem sáhl hodně hluboko do kapsy, bude jí jendo jestli je štědrý den nebo úterý...:https://www.prsteny.cz/zasnubni-prsten-model-love-024-3 Ale asi jí ho dám hned ráno po probuzení, aby toho nebylo večer moc! Kopupil jsem už loni ve výprodeji, ani nevím kde takovou tu otevírací baňku, tak ho do ní dám a až budeme spolu zdobit stromek, tak ji to nechám pověsit...
-
-