Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo.. Dědit umí každej ty tlustá krávo *1*
    • Správně :D
  • Pravdu má, ale nesedí to právě od ní stejně jako by to nesedělo od našich tunelářů, šizunků, pod(vod)nikatelů a politiků.
  • Přesně tyhle kecy jsem slyšel od českých podnikatelů. Od těch, co neplatili zaměstnancům, sociální a zdravotní pojištění:-))))
  • ta pani ma pravdu! vzdyt uz jsem to slysel od nasich dementu taky!!
  • takovy kecy muze opravdu napsat takovahle prasnice co vse zdedila ha ha ha
  • hahhahha, tak takový blábol může skutečně plácnout jen vyžraná tlama, jako je tahle..... Lidé, kteří neznají starosti běžného života nemohou posuzovat životy běžných lidí. Nehledě na to, že z faktické stránky by její reforma mnohem více ublížila, než pomohla, vzhledem k tomu, že peníze v dnešní době nevyrábí dělníci s krumpáčem ve zlatém dole, ale pouze právě Ti nejchudší, kteří je vyrábí dluhem. Pokud by nebyli dluhy chudých lidí, bohatí by neměli co shromažďovat, už by nebylo co vydělávat, a co dědit.............. tak ať tu pipku schvátí černý kašel :-D
  • To je otvor lásky na čtyři. Nápověda pro křížovkáře, řiťť to není.
  • Chudák holka-nemá asi ponětí co je normální život -chodit každý den do práce,radovat se ze života.Pochopte,že má hodně starostí uhlídat doláče.Docela ji lituji.
  • Taková blbá kráva, která vše zdědila a miliardy nevydělala mi nebude radit jak mám pracovat. Když chce více pracovat, může přijít k nám a pracovat u pásu třeba 24 hodin denně za, v součtu, 30 tisíc čistého za měsíc. Jak dlouho by pracovala na své miliardy si může spočítat sama. Počítám, že by jí to trvalo okolo 250 000 let. A to by nesměla jíst, spát, bdlet a utrácet ani korunu. Ti pravičáci jsou fakt deb*lní.
    • Pěkně napsáno..mám stejný názor *4*
  • Sama Rinehartová bohatsví zdědila a zaměstnává laciné zahraniční dělníky

Vůbec nechápu proč nějaký redaktor toto napsal. Celý článek je protikladný.Milonářka nabádá k větší pracovitosti, ale sama nic nevybudovala a ještě okrádá stát,že neplatí daně a praconí příležitosti dává levným cizincům-jistě že je zaměsnává na černo.
    K čemu takový článek je???
    Je to návod jak mít peníze na úkor okrádání státu????

Možná ji ta její asi alkoholová obezita tlačí na mozek a v redakci nic jiného po ruce neměli čím by zaplnili prázdné místo,tak tam dali tento blábol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit