Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jelikož Halloween neslavíme (a já sleduju spíše Helloween jako tu kapelu), tak nás více zajímají Dušičky. Je to takový čas vzpomínání a toho, že se člověk zastaví a zamyslí nad životem. A jako samozřejmě nějaké dekorace na Dušičky k tomu prostě taky patří, tak to prostě je. :-) A jako já mám osobně tohle období fakt rád, protože je to moc příjemné a divím se, že to tak někdo nemá a raději slaví Halloween.

  • Mě nikdy nenapadlo si udělat halloweenskou dekoraci. Na podzim s dětmi akorát dlabeme dýně :-) . Dělám akorát na Velikonoce a Vánoce a jinak mám doma stálé starožitné dekorace . Bez nich si to už nedokážu představit, tak to tady vždycky jen trochu porovnám, aby se mi sem vešlo ještě něco :-) .

  • Tak mě například opravdu na halloween, jako pořádnému slaviči pomáhá vlastní výroba placek. Víte jak to myslím, takové ty oranžové dýně, kostlivce atd., tak si nechám vytisknout na placku a různě je dám po baráku. Funguje to fakt skvěle, zkuste to někdy! Jen se teda musíte připravit, že si o vás návštěvníci budou myslet divné věci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit