Přejít na výpis diskuzí
Nejhorší dny na scéně: Jackson byl před smrtí téměř slepý, končil pomočováním
12.10.2011 | Danica Klein
10 příspěvků
-
jste zmrdi vsichni co oněm piše te špatne věci byl to kral a bude kralem popu a to se nezmeni.nezaleželomu na penizich jak ostatnim zmrudum on by se i rozdal zapominate jake skudky dobre udelal nikdo mu se nevyrovna novinari běžte do picerie chcipaci
-
Určitě každý soudný člověk musí souhlasit se Zuzanou,
byl legendou a jeho odchod ,který přišel tak akorát včas aby legendou zůstal-
nicméně je nechutné probírat jeho skon a poslední chvilky života-o mrtvých jen dobře
a nechte ho spát- ta hysterie kolem jen podporuje ,,mediální výlevy" -
doktor keca jako pr*el v noci, jen aby se z toho vyvliknul
-
-
No on ten pan Jakson nevypadal zdravě už tak od 30ti let. Já se tedy přikláním spíš k tomu nározu, že byl prolezlý veškerou chemií, aby držel pohromadě. Profík byl, ale zemřel právě včas, aby to bylo tak tak na vrcholu sil. Dál už by na to neměl a trápil by se. Tak jako přibližně posledník 5-6 let
-
-
Nechápu proč mu 2 a půl roku po smrti nedají všichni pokoj.Je to trapné a nechutné.Byl výborný zpěvák a tím i zůstane.Nikdy se jeho hudbě nikdo nevyrovná.
-
-
Hezky a pravdivě napsáno.Rád se připojuji k Vašemu komentáři *3*
-
-
jojo, byl to dobrej kousek, ne sice fsechno se mi od nej libi, ale velkej profik
-
-
-
Necápu jaké blafy tady píší.Nic na tom se nezakládá na pravdě.Krom propofolu a jiných anestetik.Slepý? pomočoval se? děte někam.Co to bude příště?Proto že mu hrozí 4 roky,tak bude kecat žvásty.Mám kamaráda v L.A. a bohužel světem se šíří jen bláboly.Pravda je ovšem jiná.Pokud by měl sebemenší potíže,na posledním dni jeho zkoušek by to bylo znát.Byl jako vždy GOOD READY !
-
Myslím, že zemřel právě včas, aby neskončil jako totální troska neschopná normálního provozu. Už dlouho před jeho smrtí jsem si říkala, jak dlouho tenhle člověk asi vydrží................
-
To by bylo krásné vystoupení, možná že by spadl z jeviště a nebo by se pomočil, to by se lidem asi moc nelíbilo.