Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Já jsem ráda, že nám to v posteli naštěstí klape. :) Musím se ovšem přiznat, že se spánkem jsme v poslední době měli v ložnici trochu problémy. Nakonec se ale ukázalo, že za to mohla naše stará matrace. Před pár týdny jsme si z https://www.matracky.cz/ koupili novou a vypadá to, že problém už je vyřešený. Od té doby, co ji máme je po problémech. :)

  • Ono se to takhle docela těžko radí, když člověk neví jak to u něj v kanceláří vypadá. Každopádně v dnešní době můžete koupit skrytou kameru bez problémů v propisce, klíčích od auta, hodinách na stěnu nebo třeba i v žárovce. Dají se vybrat skryté kamery, které mají detekci pohybu nebo zvuku. 

    • Kde se ty skryté kamery prodávají? To co píšete, že se dají koupit v propisce a podobně? 

      • Podívejte se na stránky obchodu  https://www.spyexpert.cz/ , kde skryté kamery v různých předmětech najdete. Kupoval jsem od nich a zásilka mi přišla rychle. Je k tomu pak i návod, takže není složité to zprovoznit. 

  • Já mám pocit, že mi je manžel nevěrný. Chtěla bych vědět na čem jsem i když mám i z pravdy strach. Potřebovala bych nějakým způsobem nastražit u něho v kanceláři skrytou kameru. Můžete mi poradit, jak to udělat? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit