Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Hodně se mi v poslední době líbí takové ty klasické luxusní čalouněné židle. Nemyslím teď zámeckou židli, jako je třeba na ilustrační fotce. Ale spíše jednoduchá židle s čalouněním. Přijde mi, že se na to v poslední době tak trochu zapomnělo, lidé v domnění toho, že potřebují mít přiznané materiály kupují klasické dřevěné židle, ale kdo na tom má sedět? 

  • Je dobré se určitě čas od času podívat na tento článek https://napovime.cz/navod/jak-spravne-sedet-u-pocitace/ a připomenout si jak se správně u židle má sedět. Protože léčit se třeba už ve třiceti letech s tím, že jste jako mladí špatně seděli na židli, to opravdu nemá cenu. Já o tom něco sám vím, bohužel..

  • Já osobně pro tady ty designové židle vlastně nikdy moc pochopení neměla. Vůbec si nedokážu představit, že bych něco takového měla doma. Taky mě docela překvapilo jak složité dneska je sehnat nějaké obyčejné dřevěné židle do jídelny. Nedávno jsem sháněla a v žádném obchodě neměli takové, jaké bych si představovala. Nakonec se mi je povedlo najít až přes https://www.bevedo.cz/

  • Pravdu máte, některé kancelářské židle se zdají být sofistikované, promyšlené, ale přitom jde jen o použití materiálu a skutek utek. Já jsem byla na několika výstavách různých designérů a když se někdy zeptáte konkrétních lidí, jak si představují, že se na nich má správně sedět, nedokáží vám odpovědět. Dělají výrobky určené na použití bez jasné představy. 

  • A já jen dodám, že není pohovka jako pohovka. Myslela jsem si, kdo ví jak pohodlnou a měkkou sedačku jsem neměla. Pak jsem si jednou zkusila tuhle krásku https://inelis.cz/domino/ a nikdy už se mi nechtělo sedět na ničem jiném. Už mi bylo řečeno, že ne každému padne tento styl, ale pokud taky hledáte rohové sedací soupravy rozkládací, tak si podle mě taky vyberete. Nezapomeňte, vždy je nejdůležitější zkoušet “na vlastní kůži” :-) 

    • Wow no tak ty sedačky vypadají fakt moc dobře. Dík za tip. Taky právě přemýšlíme nad tím, že bychom si do obýváku konečně po letech koupili nějakou novou sedačku. Tu současnou sedačku máme už dobrých 20 let a ten věk je na ní znát. Já jsem se před pár týdny byla dívat na nějaké rohové sedací soupravy a myslím si, že pár tipů bych měla. :)

  • No nevím jak vy, ale třeba my jsme si zahradní nábytek sháněli zde na této stránce a je to naprosto jiný "vesmír", co se třeba reality a cen týče. Ono mi příjde, že spousta jiných firem nebo obchodů si nastřelují tu cenu tak mimo, že to pak nejde zvládnout i když máte třeba nadprůměrnou mzdu, takže tak :)

  • Já jsem asi spíše konzervativní a budu tak daleko raději sedět na klasické židli a budu nadále využívat klasický nábytek, jako doposud. Nechápu, proč mají lidé pořád potřebu něco vymýšlet a něco zlepšovat. Ty věci, které máme teď prostě fungují a není třeba žádné změny.

  • Parádní článek. To nám by se teď hodila nějaká kancelářská židle. Synovi totiž předěláváme pokoj na studentský. Nábytkovou sestavu už máme vybranou, ale židli pořád ne. Rád bych do ní investoval trochu víc, protože na ní přecejen bude asi sedět docela často.

  • joskadevatej

    No, musím sice uznat, že některé z těchto židlí sice vypadají moc hezky, ale myslím si, že k nám domů by se asi nic takového nehodilo. Nedokázal bych si to představit. Jediná, kterou bych si dokázal představit například u jídelního stolu je ta na druhém obrázku. Ta vypadá skvěle. 

  • Čau všichi. Mezi čtenáři se právě šíří nová forma přivýdělku, vhodná pro lidi, co jsou doma... Sama si takto vydělávám už od května a nemám slov, jak snadné to je! Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu :-) A tohle všechno znám z http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit