Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem to dříve moc ráda neměla, ale pak jsem tomu přišla na chuť. Hlavně když jsem potřebovala začít se sebou něco dělat. Dlouho mi ale vadilo, že nemám tak nějak přehled o tom jak na tom jsem. Proto jsem si nakonec pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které mi tohle všechno dokáží šikovně zaznamenávat do aplikace v telefonu. Dokáží měřit tlak, tep, spálené kalorie, saturaci kyslíku v krvi a další. Mají taky přes 100 sportovních režimů. Prostě ideální parťák na cvičení, ale i při běžném denním provozu. 

  • Já toto dokonce mám doma. Musím říct, že cvičit na tom je celkem zábava. S manželem jsme se před časem rozhodli, že si v jedné volné místnosti v domě uděláme takovou domácí posilovnu. Není to tak dlouho, co jsme si tam právě pořídili i pár strojů. Jediné, co musíme ale ještě sehnat jsou takové ty ochranné podložky pod ně. 

  • O tomhle už jsem slyšela, ale ještě jsem to teda nezkoušela. Každopádně mně vlastně klasické cvičení s činkami až tak nevadí. Mám celkem výhodu v tom, že manžel takové věci má doma, takže to můžu využívat i já, což je super. Jen teda protein jsem si musela koupit vlastní. Nakonec jsem zvolila Formula 3 od Herbalife a s tím jsem zatím spokojená. 

  • Nenajdu tu náhodou někoho, kdo by mi poradil s kvalitním vybavením do posilovny? Hledám například kvalit veslovací trenažér. Podle čeho bych ho měl vybrat? 

    • Hele já jsem si chtěl doma také kvalitně zařídit posilovnu a absolutně jsem nevěděl dle čeho se mají vybírat posilovací stroje. Hodně mi pomohlo, když mi kamarád doporučil internetový obchod, kde mají i nákupní rádce. Díky nim se mi podařilo vybrat kvalitní věci za dobrou cenu a s dopravou až domů. 

      • Jaké stroje jste do své domácí posilovny nakonec vybral? Nákupní rádce je co přesně? 

        • Nakupoval jsem z tohoto obchodu https://www.fitham.cz/nakupni-radci , kde přímo tady po otevření najdete nákupní rádce rozdělené přesně podle strojů. Já jsem toho bral opravdu hodně, ale chce to vybírat i podle toho co vás třeba bude bavit. 

  • Já sháněla pro manžela činky https://netobchodak.cz/cinky/1302219-hms-premium-hexagonalni-jednorucka-60-kg.html a k ničemu. Pak jsme zkusili BOSU a můžu říct, že nejlepší věc pro nás oba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit