Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Musím říct, že vlněné svetry mě baví i jako chlapa. To hřejivé teplo je prostě fajn. A navíc se dneska dají koupit už fakt super designové kousky. A když se k nim obují pěkné prémiové české boty, tak to vypadá fakt pěkně a dá se s tím udělat hodně parády. Ostatně já říkám to, že boty dělají člověka, tak je na to vždycky potřeba myslet. :-) 

  • Když už končí léto a začínají chladné rána, vždy sáhnu spíše po svetru než bundě. Mám toto svetrové období ráda a doma jich mám hned několik. Své oblíbené kousky jsem nakoupila přes https://www.nakupysprehledem.cz/kategorie/damske-mikiny-011226/. Pokud je taky rády nosíte, určitě se tam podívejte. Já si plánuji pořídit nějaký další co nejdříve. Mám nejraději jednobarevné.

  • macinan

    Několik teplých svetrů doma mám taky. Je ale pravda, že ne vždy zahřejou tak dobře, jak bych čekala. V takových případech většinou sáhnu po své dece Larisa. Na tu nedám dopustit, ta vždy spolehlivě zahřeje. Kdyby si ji někdo chtěl koupit taky, tak mrkněte sem: https://www.larisadeka.cz/

  • ivanka386

    Tak to já třeba nosím svetry hrozně ráda. Teď v posledních letech jsem si ale přes zimu hodně oblíbila i takové ty vlněné vesty. Taková vesta je podle mě super doplněk, který v zimě navíc dokáže skvěle zahřát. Podle toho, co jsem četla se teď v poslední době navíc vrací zpět do módy. Já mám doma zatím teda jen jednu z https://www.vlnenezbozi.cz/vlnene-vesty/ ale přemýšlím nad tím, že si na tuto zimu koupím ještě jednu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit