Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám pro přítele už nachystaný krásný dárek. Nachystala jsem pro něj chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-titan-s-cernym-reminkem/ Vybrala jsem je proto, že je to ideální volba z hlediska ceny a nabízených funkcí. 

  • Jak to třeba máte s dárky na Valentýna? Dáváte si s partnerem nějaké nebo to neřešíte? Já se vždycky snažím koupit alespoň nějakou maličkost. Ony takové dárky stejně potěší nejvíc. Tento rok jsem vsadila na takové pěkné partnerské náramky, které jsem našla na internetu. Myslím si, že přesně takový dárek se na Valentýna prostě hodí. 

  • Tak to my naopak se ženou Valentýnskou oslavu musíme plánovat dopředu. Málokdy nám to totiž vyjde tak, že máme oba volno. Letos ale budeme, tak jsem si říkal, že bych si mohl pro manželku nachystat nějaké překvapení. Napadlo mě, že bychom společně mohli zajít na erotické masáže Praha. To by mohlo být dost zajímavé.

  • macinan

    Třeba ty muffiny nejsou vůbec špatný nápad. Něco takového určitě příštího Valentýna vyzkouším. Celkově už si nějakou dobu říkám, že bych mohla zkusit udělat muffiny. Bohužel na ně ale nemám takové ty košíčky. Koukala jsem ale, že se dají sehnat třeba tady odtud: https://www.emako.cz/ulozne-boxy-na-pecivo-a-kosicky-na-muffiny/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit