Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S chlapem jsme se teď bavili o našem budoucím rozhodování. Jemu totiž začínají už po delší době v korporátu šedivět vlasy, a tak mu říkám, aby si rozmyslel, zda nechce zajít v nadcházejících letech na transplantaci vlasů. Kamarádky mi říkají, že jejich partneři se tohoto kroku začínají bát, ale stejně nakonec podlehnou tlaku svých partnerek. 

    • Můj manžel má s tímto taky v poslední době docela problém. Jen teda v jeho případě se nejedná o šedivění, ale přímo o vypadávání vlasů. Má to bohužel v rodině, takže to byla otázka času, ale je pravda, že stres ten proces asi trochu urychlil. Nedávno jsme se o tom ale bavili a prý dost přemýšlí o trichopigmentaci. Umí to udělat například tady a ty výsledky vypadají slibně. 

  • To u nás trpím na vypadávání vlasů spíše já, než manžel :D. Od porodu mi začaly vlasy padat extrémně rychle. Mám pocit, že mi jich na hlavě zbyla tak půlka.  Kamarádka mi poradila tento skvělý e-shop: https://www.senzamedical.cz/pece-o-vlasy/. Tam si kupuji nejen péči na vlasy, ale i vitamíny a jiné doplňky stavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit