Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Teda vypadá to fakt dobře a podle mě by se s tím úplně dokonala párovala gruzinská růžová vína. Mají takovou vlastní specifickou chuť, ale musím říct, že se hodí třeba k rybám, ale i těžším pokrmům. No a jejich červená vína z Gruzie, tak to je naprostá šleha a doporučuji alespoň jednou vyzkoušet – nicméně určitě to není víno určené pro každého.

  • To vypadá hodně dobře. Já miluju ryby. Manžel je rybář, takže máme přes léto ryb až až :-) . Nejradši je mám na grilu. Trocha koření, citrónu a šup s nimi do alobalu. To bych mohla večeřet denně :-) . Letos nás už nemine koupě nového grilu, protože ten starý se nám už rozpadl :-D . Naštěstí až na konci léta. Už jsme koukali po grilech na dřevěné uhlí na https://www.avenberg.cz/k95-grilovani-grily-na-drevene-uhli , ale nějak se nemůžeme rozhodnout, který vybrat.

  • tomasperny

    Zrovna o víkendu jsem si říkal, že je zase čas na nějakou rybu. Máme je rádi, ale jíme je trestuhodně málo. A jelikož moje databáze knih se ve své podstatě výhradně skládá z kuchařek, tak je o inspiraci postaráno. Zatím to vypadá, že si uděláme jesetera. Ještě nikdy jsem to neměl a zatím nechci ještě házet gril do garáže. Takže v sobotu bude grilovaný jeseter. Ale díky i za tip na tresku. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit