Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Oblečení zpravidla nosím tak dlouho, dokud ještě funguje. Je pravda, že ale většinou nosím pracovní oblečení. Hodně využívám pro nákup triček a pracovních kalhot velkoobchod oblečení Xfer, kde mám zákaznický účet. A ty jejich věci jsou funkční a hlavně dlouho vydrží. :) Takže fakt neřeším, jestli to oblečení budu posílat dál, protože ho unosím, jak se tak říká u nás, do mrtě. 

  • Tak to i my jsme nedávno vyhazovali takto oblečení, které už docela dost dlouho nenosíme a myslím si, že je to vlastně moc fajn, to oblečení, které nenosíme prostě vyhodit a dát ho někomu, kdo to potřebuje daleko více. My si pak pořídili nové, spíše funkční oblečení z této stránky zde a jsme daleko více spokojení, než s tím třeba z háemka.

  • Ano, je to tak. Moje sestra už se na ty věci z fabrik nemůže ani podívat a tak si rozjela svůj vlastní byznys v šití a pletení. Už jsem od ní dostala pár kousků z merino vlny na pletení a teda, to je pohodlíčko a jak to v zimě krásně hřeje a v létě chladí.

  • Ahojte, na přesně takovouto věc jsem si našla jednu super stránku. Jmenuje se onlinesekac a je to stránka, která funguje na bázi sekáče, ale má to velikou výhodu v tom, že si od Vás to oblečení vykoupí a tak máte jistotu toho, že dostanete Vaše peníze a ještě tak někomu můžete pomoci v tíživější situaci :)

  • Já jsem také nedávno poslala pryč oblečení, které se mi už nehodilo a kupodivu se mi uvolnilo velké množství místa v šatníku, které mohlo být zaplněno něčím jiným. Dostala jsem také čistou náhodou na své narozeniny spoustu oblečení z armiku, takže to aspoň bude kam dávat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit