Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běhání prodlužuje střední délku života přibližně o šest let. A konečnou délku života o deset let zkrátí. *1*
  • stále běhám za ženskejma, o kolik mi to prodlouží život??.. *1* *1*
    • Kolikrát se ti prodlouží péro / kolikrát se ti neprodlouží péro
    • Pokud ti jej nezkrátí pomatený žárlivec, tak určitě o hodně. *2*
  • běhání také spolehlivě dává na prd*l kloubům :-) a život prodlouží jakákoliv činnost při které se pumpa namáhá. Je spousta aktivit lepších než běh *3*
    • hmmm... jenže která aktivita taky zlepšuje fyzičku? a problémy s klouby už má polovina teenagerů, kteří dělali nějakou aktivitu během dětství, tady to jinak než s kloubní výživou prostě nevidím... když to není ve stravě :-( tak se to musí dávat navíc uměle...
    • Třeba eliptical, ten běh simuluje a nezatěžuje klouby;)
    • Tak tak, taky sem o tom slyšela. Odnášej to klouby a ženskejm se ukazuje celulitida díky nárazům při běhání. *13*
      • Běh by taky neměla být jediná aktivita, kterou člověk za ten týden má. Když jenom neběháš, tak se celulitida naopak stáhne do ústraní (i když samozřejmě nezmizí). Já jsem si koupila právě ten eliptical a ještě chodím do posilky 3x týdně, jinak cvičím 6 dní v týdnu a už za měsíc se mi viditelná celula na pohled ztratila, jde vidět, jen pokud si silně zmáčknu stehna nebo zadek:) Navíc jak už jsem psala, eliptical nezatěžuje klouby, takže ideální cardio:)
  • Minule hlásili v rádiu,že život prodlužuje chůze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit