Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se teda musím přiznat, že po požití alkoholu mám dost problém s tím. aby se mi ho podařilo postavit. Máte to jinak? Už tak mi to úplně dobře nefunguje, ale po chlastu je to se mnou z tohoto hlediska úplně marné. 

    • Jo tak to tak u někoho je. Proto u sebe mám v těchto případech gel, který dokáže rychle zabrat a i v těchto situacích ho mám do pár minut v pozoru a připraveného. 

      • Jaký gel? Sem tam bych ho potřeboval. 

        • Naprosto rozumím... Ze sem tam pak bude pravidlo. Ale gel runner funguje perfektně https://supererekce.cz/5-runner

  • Tak zrovna tuto kombinaci mám velice ráda. Bohužel v mém případě to v poslední době zůstává hlavně u toho vína a toho sexu už tolik není. Může za to hlavně to, že manžel už prostě nemá tak silnou erekci jako dřív. Přemýšlela jsem co s tím a tak nějak doufám, že by na to mohla pomoct například viagra

    • Souhlasím, taky mi tato kombinace jednoduše jde dohromady. Mám to ráda. No a k tomu vašemu problému. Taky jsme před časem měli s manželem podobný problém. Asi bych se hned nutně neupínala na nějaké medikamenty. Nám například pomohlo to, že jsme začali trochu více experimentovat. Mimo jiné jsme například začali chodit společně na erotické masáže Praha. To můžu doporučit. :)

      • Tak za ty erotické masáže se můžu přimluvit. Také se ženou chodíme a opravdu to stojí za to. Zkoušeli jste třeba i tantra masáže? To je trochu o něčem jiném, za mě možná o něco intenzivnější prožitek. Jestli s tím nemáte zkušenost, tak určitě zkuste zajít sem - https://redmassage.cz/ Právě tam na masáže chodíme my a absolutní spokojenost. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit