Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém neni v tom, co žena považuje za obtěžování - tahle hranice je u každé jiná. Dříve si každá žena uměla s otrapou poradit - utřela ho slovně a když to nepomohlo, tak dostal třeba i facku a ještě byl všem pro smích, že to s ženami neumí a musí se vnucovat. Všichni se tomu zasmáli a život šel dál. Dneska si kdejaký zamindrákovaný ubožák troufne osahávat podřízené a vyhrožuje jim vyhazovem z práce. Vládne strach na pracovištích a ještě se na tom přiživují kdejaké organizace. Jít si stěžovat na Bílý kruh bezpečí, aby s vámi sepsali papír, tím to opravdu neřešíte.
  • tak vetsina ceskych zen jsou frigidni tak proto vsechno ony berou jako obtezovani *1*
    • Jestly jsou frigidni, nebo ne je jejich vec a do toho vam osobne nic neni. Poradila bych vam asi takto, kolegynim v praci nepovidat ani nenaznacovat nic o sexu s nimi. A pokud si nemuzete pomoc a musite to zkusit tak jednou jemne naznacte a pokud se nesetkakte s pozitivni reakci tak to dal nezkousejte a konec, evidentne vas nechce, tak proc ji dal obtezovat, je to trapne. Nehlede na to ze trba nekoho ma a po dalsich aferkach netpouzi, nebo traba jo ale ne svami ale s nekym jiny. S nad poznate jestly o vas ma zena zajem aniz by jste ji museli neustale obtazovat. Tim si stejne zajem nevynutite. *7*
  • To vypádá na útok zdola.
  • Ženy zůstávejte ŽENAMI. Úsměv věnujte každému, přátelství jen někomu a lásku jednomu. A budete skvělé, úžasné a budeme vás všichni chlapi milovat..
  • Docela ráda bych věděla, jestli ta paní na fotografii vlezla na ten stůl před obtěžováním, nebo až po něm. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit