-
Dobrý den, prosím chci se zeptat zda máte někdo zkušenost co u chlapa nejlépe pomáhá na erekci? Opravdu by mě to zajímalo, abych mohla svému muži pomoci....
-
-
A zkoušel už váš manžel nějaké prášky na erekci? Můj muž třeba prášky na lepší erekci bere už dlouhodobě a já věřím, že právě díky tomu si užíváme pravidelného sexu, který také tvrdí náš vztah.
-
-
No to právě zkoušel, ale asi měl nějaké slabé, protože to úplně moc nefungovalo. Které prášky na erekci dokáží opravdu dobře fungovat?
-
-
Zkuste mu objednat doplněk stravy na lepší erekci https://supererekce.cz/10-lang.html , který musím říct, že u mého chlapa funguje naprosto perfektně a hlavně také vždy spolehlivě. Bude mít erekci i několikrát za sebou, hodně nám to zlepšilo náš vztah.
-
-
-
-
Díky moc za článek. :) Musím se přiznat, že pokud jde o sex, tak já jsem teď takříkajíc na stará kolena dostala chuť čím dál více experimentovat. A to nejen v posteli. S manželem jsme teď například začali navštěvovat salon, kde nabízí erotické masáže a musím teda říct, že to je opravdu něco. Jestli jste na tom nikdy nebyli, tak určitě zkuste. :)