Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sanskrybastr

    Musím se přiznat, že já burčák snad ještě ani jednou v životě neměl. Letos se to ale chystám napravit. Mám totiž v plánu se v září vydat na vinobraní na Jižní Moravu. Tam určitě burčáku bude spousta. Jsem rád, že díky vašemu článku teď alespoň vím jak poznat jak moc je kvalitní. :-)

  • Kdybych nebyl modrý prase, byl bych odporné incestní čuně.
  • to zas bude na hrade nablito
  • Pozná se úplný how no know, na to se přijde v nejlepším případě v certifikované laboratoři. *16*
  • Poznám dobrej burčák, když neoslepnu ! Smrt to už neřeší ...
    • Burčák není kořka,tam metylku nepotřebuješ *2*
  • Poznám kvalitní,zrovna jsem dopil 2 litránek,ale dělám si ho sám,takže asi tak. *3*
    • Také ho letos zkusím, z odrůdy Charvát. U cesty ho zásadně nekupuju, nedají ochutnat, takže nemám k němu důvěru.
      • Já dělal z muškátu,zákvas z jablečné štávy(není poznat) a když už není sladký pít(cca.3 dny),když zhořkne je překvašený,to je už po něm.Dělám dávky po 6-8 litrech a 3-5 dní v lednici(zpomalí kvašení) se dá udržet dobrý *3*
    • Toaletního papíru a vody na splachování máte, předpokládám, hojnost. O volném WC nemluvě, když si ho děláte sám a poznáte kvalitní *8* *1* *8*
      • Velice snadné,chuťově super,praxe na rozdávání,vím co obsahuje,levné a hlavně,nepotřebuji ani papír ani volné wc *1* ,nic z toho u silnice nenajdeš,možná proto se rozhlížíš po volných dveřích *3*
        • Z toho pak bude "vlčnovské" víno - litr octa a 10 kostek cukru ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit