Přejít na výpis diskuzí
Soud zmírnil Daře trest: Za nehodu mohl i Rotrekl (†63)
10.12.2012 | Danica Klein
21 příspěvků
-
Jste fakt omezenci. Soudce to řekl dobře. Prostě se dva lidé potkali v neštastném okamžiku na jedno místě. Ruku na srdce - kdo z vás je stoprocentně soustředěný na řízení auta na každém metru cesty? Ty, kdo jsi bez viny, hoď kamenem.
-
Proč neuvedete její vlastní prohlášení, že se otočila po dítěti vzadu ve vozidle! Kdokoli z řadových lidí by dostal trest bez jakýchkoliv ohledů! Ano, je to ke zblití(viz navinný pan "vyvaděč" Kocourek - stálý člen nerůznějších správních rad a velký stranník)! Jája
-
je to vražednice a na tom nikdo nic nezměni a sodci by meli viset... je to jedna pakaž.....podporuji vraždeni svymi vyroky......kdo ma penize ma moc....moc korumpuje...
-
Jó človíčku, chceš spravedlnost ? Musíš si jí vykonat, a ne se spoléhat na naše soudy !
-
Z většiny těchto příspěvků čiší jenom závist vůči těm kteří mají víc v hlavě a umějí si vydělat prachy Jste ubožáci *1* *1* *1*
-
-
Tu se nikdo nebaví o závisti nad vydělanýma penězma! Jádro pudla je to, že lidi před soudem jsou rovní a rovnější... *9* (bohužel ti rovnější jsou samozřejmě ti zámožní)
-
-
Vy mezi ty zámožný asi nepatříte že !!! *2* PŘÁL BYCH VÁM SE DOSTAT PŘED SOUD ZA KOMOUŠŮ KDY JSME SI BYLI ROVNI.
-
-
-
No já se jenom modlím,aby se něco takového nestalo mně a ani nikomu z váas.Odsuzovat a soudit je velice jednoduché.Nikdo z vás tam nebyl.
-
Ať už jede do pr...e a do pasu ji dejte NN, návrat nežádoucí.
-
Je tady někdo, kdo už viděl někdy u soudu nějakou spravedlnost? To já tedy néééé.... *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11*
-
Toť se ví, toť se rozumí, mopedista nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a svému řidičskému umění a jel šílených 25! Takže si za to může sám! *5* *5* *5* *5*
-
Peníze a majetek vládne u nás a bohužel vládnou peníze i i naší "neúplatné justice" *12* *12* *12* *16*