Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani lev nezabíjí z legrace dělá to pro přežití.
    já hovězí sice jím ale koridu prosím ne
    jediné pozitivum je že to dá práci , ale z jakou cenu.
    A jak jsou velká rizika, ještě že tam nebral děti tak jak někteří nezodpovědně dělají.
  • Takové zrůdy,které se dívají na mučení zvířat a i ti kdo to mučení provozují,by bylo třeba krutě odporážet na katovských mučírnách.Při tom je to nejkatoličtější země.Ale toto kněžským lumům nevadí.Oni jsou horším dobytkem,než ti nevinní býci.
  • Koryda se da prirovnat ke gladiatorskym zapasum byvaleho Recka. Toho byka ceka jasna smrt a v tomto pripade skoda ze nebyl uspesnejsi. Riziko na sebe vsichni berou a hold tentokrat vyhral ojedinele byk... vivat the sampion :)
  • Silnější vyhrává.. *4*
  • šel tam s tím že tohle se může stát..... nikdo ho nenutil..... jeho volba.........ma co chtěl..... nepřeju nikomu nic špatného ale tohle mi je u pr*ele. a poškození lícního nervu znamená nadosmrti "plandající "tvář. ale i tak vypadá důchod toreadora. no nic bude se stravovat brčkem a vzpomínat na zašlou slávu.
  • mám dojem žze podobné zranění už tady v posledním roce bylo. koneckonců si zato toreador může sám. nikdo ho nenutil aby šel do korridy a týral býka. byla to jeho volba....
  • Nedávno psali, že jsou býčí zápasy zakázané. Dobře mu tak zmrdovi ! *16*
  • Nechci srovnávat život býka a "člověka" ale má co si zasloužil !!! Býk měl SMRT,kterou si nezasloužil !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit