Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se snažím vždy raději každému vybrat dárek co je opravdu pro něj. Než třeba něco na vybavení domova. Třeba teď se mi podařilo pro bratra vybrat pěkné chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-cerna/ jsem z nich nadšený a docela zvažuji, že bych si je koupil i pro sebe. 

  • ivanka386

    Podle mě může být moc pěkný dárek například i nějaký pěkný kus nábytku do předsíně. Přecejen předsíň je první místnost, kterou člověk vidí, když příjde do bytu nebo domu, tak je důležité, aby vypadala dobře. Já tu naši teď nedávno také docela vyšperkovala. Pořídila jsem tam pár nových kousků nábytku z https://www.botnikypredsine.cz

  • ivannavratil386

    Moc pěkné tipy. Myslím si, že vánočmími dárky na zútulnění domova lze potěšit každého. :) Moje žena se letos například rozhodla, že všem pod stromeček nadělí takové pěkné skleněné dekorace. Ty kupovala myslím z https://www.krasne-sklo.cz/ Vypadají moc hezky. :)

    • Mockrát díky za tip. Já mám zase docela ráda různé světelné dekorace. Teď v poslední době se mi třeba začaly hrozně líbit takové ty solné lampy. Viděla jsem to u jedné kamarádky a moc ráda bych si něco takového pořídila domů. Co jsem se tak dívala, tak třeba ty, které mají tady https://www.magieprirody.cz/solne-lampy/ nevypadají špatně. :)

      • Solné lampy a svícny určitě můžu doporučit. Pár těch svícnů na čajové svíčky mám doma a je to úžasná věc. Je ale pravda, že já mám ráda prakticky jakékoliv dekorativní lampy. Teď nedávno jsem si například koupila takové proutěné, do kterých se také dávají čajové svíčky a ty teda taky vypadají moc hezky. 

    • macinan

      Skleněné dekorace jsou super, ale abych pravdu řekla, tak já mám mnohem raději "měkké" dekorace. Teď v poslední době jsem si například oblíbila takové ty dekorační polštáře. Těch mám doma spoustu. Dokonce jsem na ně nedávno kupovala i nové povlaky. Ty se mi podařilo najít tady: https://www.kvalitex.cz/dekoracni-povlaky-na-polstare/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit