Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně teda spíš preferuji tu televizi. Třeba teď přes zimu jsem měla takovou oblíbenou aktivitu - vždy si večer sednout k televizi a u toho háčkovat. Může za to to, že na mě o Vánocích pod stromečkem čekala taková sada háčků na háčkování. Prvně jsem si nemyslela, že u toho vydržím, ale začalo mě to neskutečně bavit. Je to skvělá forma odpočinku. 

  • milacekpublika

     Já osobně to beru tak, že jsou to dvě naprosto odlišné platformy. Koukám se doma na televizi, dneska teda hlavně na streamy, ale zároveň miluji si třeba jednou za čtvrt roku dojít do divadla. Jde o to, že mám doma od https://www.svetrelaxu.cz/ super vybavení do domácnosti na relaxování, takže třeba ta televize je fakt relax. Žádné kroucení na gauči. Ale divadlo má taky rozhodně něco do sebe. ;-) 

  • Dobrý den, tak to já dávám rozhodně přednost divadlu, před sledováním televize. Ráda chodím i do kina, ale divadlo je za mě rozhodně nejlepší! :-) Televizi doma skoro nesledujeme, předplatili jsme si totiž s přítelem digitální televizi a tak už sledujeme vše na notebooku a televizi nezapínáme vůbec. I na tu online televizi ale koukáme jen občas! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit