Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já uklízení naprosto nesnáším, a proto jsem si našla v Praze profesionální firmu na úklid https://uklidprahacz.cz/ , která k nám pravidelně dochází uklízet. Tak dobře, jak je to od nich uklizené bych to já nikdy nezvládla udělat. Domluvila jsem se na pravidelném úklidu za velmi pěknou cenu. 

  • milacekpublika

    Já jsem na tohle fakt hrozně líný, takže do bytu i kanceláře si většinou objednávám úklid kanceláře teplice. Hodně pracuji a tak prostě na tyhle věci nemám čas. Na druhou stranu jsem ale docela perfekcionista, takže mám rád kolem sebe uklizeno. A jako nejlepší varianta mi prostě vyšla úklidová služba, která ke mě pravidelně jezdí. :) 


  • Já teda musím mít doma čisto furt a díky tomu, že trpím alergiemi využívám čas od času profi čištění koberců od firmy Cistimezavas: https://www.cistimezavas.cz/cisteni-kobercu/ , kde (pokud máte koberec), vám ho kompletně zrenovují a zbaví jej špíny, prachu i roztočů. Určitě je to jednou za čas potřeba, navíc když na to člověk nemá čas je to občas jediná schůdná cesta.

  • To já si úklid vždycky užívám. Jako jediný v rodině 🙂 Nevím proč, ale již od mala jsem byl vedený k úklidu a tak mě to nějak zůstalo. Ženský po tom úplně šílí :D Používám na to: ekologické mycí prostředky a těmi to jde samo. Prvně jsem si říkal, že ekologické prostředky, tsss, ale umývají v oknecnemé dusledku lépe, než ty kalsické levné :D

  • To já jsem nikdy na uklízení nebyl, takže jsem rád, že jsem po pár letech zjistil jak rychle a dokonale uklidit, aniž by to zabralo nějak extrémně moc úsilí a hlavně času. Myslím si, že jdu na to dobře, protože tím trávím vážně minimum času ;)

  • milacekpublika

    Mě úklid baví, takže jsem s tím docela v pohodě. Hodně využívám domácí čisticí prostředky které si sama vyrábím nebo kupuji v bio obchodech. :) Takže je to pro mě vždycky takový relax. :) Hlavně bych nesnesla, aby mi doma uklízel někdo jiný než já (nebo třeba manžel), třeba taková uklizečka mi nesmí přes práh domu. Já jsem totiž přesně ten typ, který by před ní a po ní ještě uklidil, aby si nemyslela, že jsme čuňata. :D 

  • My už si ve firmě úklidem hlavu nelámeme, dříve jsem zaměstnával uklízečku, která svoji práci ale hodně flákala, většinou se někde zašila s mobilem v ruce. Pak se to chvilku tak nějak pytlíkovalo podle toho kdo měl čas. Teď si podle toho jak potřebujeme najímáme firmu https://uklidkladno.cz/uklid-praha/ , která v Praze uklízí kanceláře i domácnosti profesionálně

  • Pracuji pro úklidovou firmu a hodně si všímám, že lidé zapomínají posunout koupelnový nábytek a uklidit pod ním. I tam se samozřejmě nachází nepořádek a v koupelně by rozhodně mělo být čisto.

  • Podle mého názoru je v současné době téma úklidu aktuálnější, než kdy dříve. Já například přemýšlím nad tím, že bych si celý náš dům pro jistotu nechala i vydezinfikovat. Koukala jsem, že v tomto ohledu skvěle funguje například čištění ozónem, viz https://www.ozonovani.cz/ Nemá někdo náhodou zkušenost? Díky.

  • Takový generální úklid jsme u nás doma dělali zrovna minulý týden. Hlavně naše koupelna už to potřebovala. Byla tam totiž spousta zbytečností. Po jejich vyházení je tam najednou spousta volného místa a dokonce jsme se ženou přemýšleli, že bychom tam dokoupili nějaké nové doplňky. Dost nás zaujaly například takové ty koupelnové regály, které mají třeba tady: https://www.emako.cz/koupelnove-regaly/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit