Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda se slevomatem pár zkušeností mám a vlastně jsem vždycky byla spokojená. Ono ale těch způsobů jak přes internet ušetřit je dnes opravdu spousta. Hodně jsem si například v poslední době oblíbila takové ty slevové kupóny pro různé eshopy. Ty využívám často. Většinou je sháním například tady: https://slevovykupon.net/ :)

  • Za služby a zboží jsou dány nějaké ceny. Je normální něco občas sehnat ve slevě, což není ale normální stav pro daného podnikatele. Ve světě to zákazníci tak berou, u nás ne. Čím dál víc podnikatelů začíná "byznys" na slevách a myslí si, že nastartují podnikání, lidi se jim budou vracet, atd. Bohužel u nás se nevyplatí cokoliv takového pro vych...ého čecha dělat. Ten si myslí, že slevové ceny jsou normální a jiné platit už nikdy nebude. Nový podnikatel tak končí cca po půlroce s armádou 500- 1000 zákazníků v databázi, kteří ale přišli jen jednou na slevu a víc už nepřijdou. Přinesli mu zlomek ceny, kterou by potřeboval na provoz podnikání, nevydělal nic, spíš prodělal. (i když má těch "moc" klientů). Já vím, že třeba jídlo se navaří ze vzduchu a bez energií, někde v parku pod stromem. Když jdu do restaurace, počítám s obvyklou cenou, která se může trochu lišit, ale jít třeba na svíčkovou a pivo za 40Kč, tak nemůžu počítat s tím, že se na mě někdo bude usmívat, když na to podnik musí ještě doplácet. Češi jsou socky a mě by bylo trapné takové slevy podstupovat. Ani moje podnikání bych nikdy do slev nezařadil. Vážím si sám sebe a své práce....
  • Je to p.i. covina a taky cypovina. *1*
  • Nemám pocit, že by slevomaty měly šetřit peníze. Spíše naopak. Utratíte za něco, na co byste normálně ani nepomysleli. Třebas je to levnější než obvykle, ale pořád je to výdaj navíc, který byste normáně neměli. Buď nepůjdu na večeři za 600 Kč, tudíž mi nechybí 600 Kč, nebo půjdu na "zlevněnou" večeři za 300 Kč, tudíž mi chybí 300 Kč. Jak prosté. Je to obdba slevových akcí v marketech. Je to ve slevě, tak to koupím, i když to nepotřebuju. :-) Ovšem spousta lidí tomu propadla.
  • 50 na 50 - že to těm lidem za to stojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit