Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsem nezkoušela, já chodím jen na klasické masáže ke kamarádce, ale manžel vyzkoušel něco netradičního :-D . Od kolegů v práci dostal poukaz na erotickou masáž tady a dost si to pochvaloval. Prý bych to měla taky zkusit a pak už bych na klasickou masáž jít nechtěla :-D . Já se ale dost stydím, takže z toho nic nebude :-D .

  • Já o těchto masážích slyšela, ale nikdy jsem to teda ještě nezkoušela. Každopádně díky za tip. Co mě ale teď docela zaujalo jsou takové ty erotické masáže. Nedávno mi o tom říkala kamarádka a taky bych to hrozně ráda zkusila. Dokonce mi i doporučila salon - erotické masáže Praha. Sama tam prý už byla několikrát a vždy spokojenost. 

  • milacekpublika

    Nezkoušel, ale je to určitě zajímavé. :) Já osobně se o masáže zajímám velmi. Navíc si myslím, že i docela dobře masíruju. Zrovna tenhle víkend byl fajn a tak jsem masíroval přítelkyni u bazénu. Znáte to, lehnete si na lehátko a prostě jí namažete záda. Taková ta klasika. Ale docela to funguje a navíc to i docela dobře utužuje partnerské vztahy. Jestli víte, jak to myslím. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit