Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem pravdu hrozně moc rád, že jsem se v minulém roce pustil do zateplení našeho domu. Už teď za první zimu to bylo poznat na topení, že už tolik neprotopíme. Sehnal jsem na zateplení i spoustu věcí za rozumnou cenu, například u online obchodu https://www.topkraft.cz/ , kde se na jejich e-shopu dá nakoupit opravdu rozumně a rychle to dodají. 

  • Je lepší řešit fasádu pomocí obkladu nebo udělat klasickou točenou? Co myslíte? A když obklady, tak jaké? 

    • Hlavně je opravdu velmi důležité vybrat kvalitní kamenný obklad. Jestli to chcete mít udělané opravdu kvalitně a hlavně taky pěkně, tak ideálně za mě se podívat po přírodním materiálu. Já mohu doporučit https://www.piedra.cz/vzornik/kamenne-obklady Můžete to tak koupit přímo od výrobce a za velmi rozumnou cenu. 

  • milacekpublika

    No, ono s tím zateplováním zase opatrně. Ten dům musí trochu dýchat. Neprodyšně si uzavřít dům vás sice zbaví map, ale určitě ne plísně. A v takovém případě pak už nezbývá nic jiného než chemická injektáž zdiva. Ale to samozřejmě nechci přehánět, ale je to třeba takové krajní řešení, které vás určitě nepotěší. ;-) 

    • mun.go

      Však nemusí jít o {E}PS (extrudovaný polystyrén). Můžete použít minerální vatu.

  • Dle mého se zateplování vůbec nemůže zaplatit. Návratnost neexistuje. Je to prostě podvod, jako s plynem, nebo elektřinou na vytápění. V Německu, kde začali zateplovat dříve /a pokud jde o technologický postup, určitě ho dodržovali více než u nás/ se již dnes /u domů zhruba 10 let po rekonstrukci/ na domech objevují plísňové fleky na fasádách o vnitřních omítkách ani nemluvě. Vzhledem k použitým materiálům jsou fasády ve spodní části ožrané krysami a jinými "zvířaty" nahoře pak začínají hnízdit ptáci. I v našem tisku se o tom začínají objevovat zprávy. Takže pouze další podfuk na lidi. Těm bohatým to nevadí, chudší si to odnesou s plnou parádou. Za blbostz se platí.
    • mun.go

      Jak píšu výše - na rozdíl od {E}PS minerální vatu nežerou krysy ani jiná zvířata ... a také se v ní blbě hnízdí ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit