Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doplatky jsou takové,že nevím proč platit zdravotní pojištění........respektive nevím proč toto výkrmné papalášům je tak vysoké,když na vše ještě doplácím.Docela mě bude zajímat jak toto pořeší komunisté......počítám,že je lidé zase zvolí,protože co předvádějí naše dosavadní vlády je z odpuštěním k blití.
    • ... nejprve se musí zlikvidovat oboje poplatky, jak u lékařů, tak u lékárníků, kterých je tolik, že když se jim to vezme, tak se neuživí ... v Praze. co tramvajová zastávka, to lékárna ... Jinak se mnoho nezmění, protože je vše rozprodáno, není z čeho brát a komunisti za své vlády, v určitém rozsahu, ctili i soukromý majetek *3*
      Vypadá to na vítězství ČSSD, jako menšinová vláda a s podporou komunistů a zbytku veverek ... "Chraň nás příroda" před útoky ochránců přírody v čele z biomasou *1* *1* *1*
    • Komunisti s tím nic neudělají neb tyto podniky jou soukromé... *7*
  • Řekněte mi pane redaktore,kde si můžu stěžovat na lékárníky,z kterých Cikrt s Jůlínkem udělali milionáře.Na tlak mám kombinaci 7 léků a poplatků neurekom a na vině je tzv.demokracielumpů v ČEZku,která mě přivedla do nemocenského stavu svým gaunerstvím.Je to zářez na pažbě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit