Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rudoarmějci tu už byli ... 21.8.1968 *16*
  • Je mi úprimne ľúto,že sa turné neuskutoční,veľmi som to pani Vondráčkovej prial,je to excelentná speváčka,ktorá by si takýto projekt rozhodne zaslúžila,hlboko sa pred ňou a tým,čo všetko dokázala skláňam a obdivujem ju,je vskutku nesmierne a ojedinele svetlým zjavom nielen na scéne českej pop-scéne ale aj svetovej,náramne všestranná,skvele spieva,tancuje,má perfektné choreografie,veľmi si ju vážim ako výnimočnú a vzácnu ľudskú a umeleckú osobnosť.
  • To je škoda,veľmi som toto turné pani Vondráčkovej prial,je to stále excelentná speváčka s fantasticky lahodným hlasom ,perfektne tancuje,má úžasne nádherné choreografie,skvele vyzerá,je veľmi milá,prirodzená a príjemná,očarujúca dáma s krásnou,štíhlou sexy postavičkou,pre mňa osobne je tou najvšestrannejšou speváčkou na svete,nepotrebuje megalománsku laserovú show brilantne si vystačí svojim neskonalým umením,hlboko sa pred jedinečnou pani Helenkou skláňam a DAKUJEM jej,že medzi nami žije tak vzácna ľudská a umelecká osobnosť.Prajem jej zo srdca nech jej to ešte dlho tak prekrásne spieva,mnoho zdravia,lásky,nech sa jej darí v osobnom živote aj v jej ušľachtilom poslaní,ktorým je jej práca a láska zároveň-jej spev,nech nám trvácna trvalka ešte dlho trvá,veľmi si ju vážim ako človeka a milujem ju ako srdcovú speváčku,HELENKA JE LEN JEDNA
  • Kdypak přijdou na řadu soudy?
  • To je samý: group sem, group tam a nikdo pořádně neví, kdo to je.
  • Souhlasím, že ji manžílek více uškodil než prospěl, ale nesouhlasím s tím, že se na ni nedá dívat.
  • Kdo by se chtěl na ní koukat.Pěkně si zadělala s tím svým manžílkem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit