-
Já osobně si myslím, že pokud je to jakž takž domácí, tak je to vždycky zdravější. My máme třeba rádi grilování a uzení, ale člověk to musí trochu umět. Nejde to udělat tak, že to maso spálíte do bezvědomí. To samé platí o zelenině. Líbí se mi, jak spousta lidí dělá grilovanou zeleninu, která je ale spálená a ty oharky plavou v oleji. :-D To fakt nemá se zdravou stravou nic společného. ;-)
-
Super článek. Osobně jsem ale toho názoru, že pokud chce člověk jíst zdravě, tak by se něměl zaměřovat pouze na to, jestli používá zdravé suroviny, ale také na to, jestli je zdravě připravuje. Já mám například hodně ráda smažené věci. Ty ale zrovna zdravé nejsou. Právě proto teď dost uvažuji nad horkovzdušnou fritézou. Myslím si, že něco takového by u nás doma využití určitě našlo. Koukala jsem, že třeba tady o tom mají dost zajímavý článek: https://www.tipio.cz/horkovzdusna-friteza/