Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si třeba jednou za čas velice ráda zajdu na masáž. Zvlášť pokud je člověk hodně ve stresu, tak to pomáhá. Teď nedávno jsem ale poprvé vyzkoušela něco, co ještě nikdy předtím. Od kamarádky jsem dostala tip na erotické masáže Praha, tak jsem si řekla, že to vyzkouším. Ona na takové masáže prý chodí pravidelně a musím říct, že po své zkušenosti se jí ani trochu nedivím. 

  • macinan

    Taky tady u nás máme jeden hotel, kde mají wellness. Chodím tam hrozně ráda. Ze všeho nejraději mám ale v poslední době saunu. Tu jsem si teď opravdu oblíbila. Dokonce natolik, že jsme s manželem začali přemýšlet nad tím, že bychom si saunu pořídili i domů. Původně jsem se dívala na infrasauny, ale myslím si, že klasická finská sauna bude lepší volba. Hodně se mi například líbí sauny od https://www.dyntar.cz/ Podle toho, co jsem četla je dělají přímo na míru, což je super.

    • ivanka386

      Finskou saunu vám určitě můžu doporučit. Taky doma jednu máme a nemůžu si ji vynachválit. Jestli si dobře pamatuji, tak my si tu naši nechávali dělat od https://www.saunaproject.cz/ Je to česká výroba a myslím si, že sauny dělají opravdu kvalitně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit