Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se přiznat, že právě se spánkem jsem v posledních měsících měla dost velké problémy. Pořád jsem se v noci budila a ráno jsem byla vždy jako zombie. Už mi to pomalu lezlo na mozek, protože jsem nevěděla kde je problém. Asi za to mohla ale matrace, protože jsem ji zkusila vyměnit za novou tady odtud a od té doby je klid. 

  • ninuska748

    My jsme si k Vánocům vloni pořídili ložnicový nábytek přesně podle našich představ a od  té doby se nám také krásně spí. Já do té doby měla problém s usínám a častým probouzením, ale teď spím jako miminko. Je pravda, že velký vliv na to má i to, že jsme dodělali bydlení, takže odpadlo velké množství stresu. Ale krásná ložnice na to má určitě také vliv. :)))

  • Také jsem toho názoru, že kvalitní spánek ovlivňuje kvalitu našeho života. Proto se na to také čím dál více zaměřuju. Za poslední rok proto došlo dokonce i na výměnu matrace, kterou mám teď vážně kvalitní a pohodlnou. Spí se na ní vážně skvěle a odráží se to na celém mém dni. Když se totiž dobře vyspím, mám dobrou náladu a jsem daleko produktivnější.

  • macinan

    Moc pěkně napsané. Já si ale myslím, že kvalitního spánku lze dosáhnout jedině s kvalitní postelí a hlavně kvalitní matrací. Já si kupříkladu před několika měsíci pořídila novou postel a musím říct, že ten rozdíl v kvalitě spánku oproti své staré posteli opravdu pociťuji.

    • ivanka386

      Tak v tomto s vámi určitě souhlasím. Kvalitní postel je základ. Ale určitě by se nemělo zapomínat ani na kvalitu povlečení. Já se třeba v povlečení z nekvalitního nebo nepříjemného materiálu moc dobře nevyspím... Osobně mám asi nejraději povlečení z hladké bavlny - v tom se spí doslova jako v bavlnce. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit