Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem si dřív taky hodně potrpěla na pěkné, krajkové, sexy prádlo, ale když má člověk dvě malé děti, tak spíš kouká na to, aby mu bylo oblečení co nejpohodlnější. Nebo alespoň já to tak mám. Krajkové podprsenky proto vystřídaly bezešvé zpevňující podprsenky , ve kterých nemusím prsa pořád hlídat :-D .

  • Mohu jen souhlasit, spodní prádlo udělá moc. To stejné platí také u sportovního oblečení. Když se v něm člověk cítí dobře, tak je to o něčem jiném 

  • Ahojte, já jsem si také docela dost nedávno pořizoval, respektive své ženě, z těchto stránek zde nějaké to spodní prádlo a ta reakce od ní, kterou jsem dostal byla naprosto úžasná... Určitě něco podobného doporučuji každému muži, který by chtěl udělat radost své ženě :) Je to fajn pocit.

  • Spodní prádlo posiluje sebevědomí o tom žádná. Krásné spodní krajkové prádlo jsem si koupila nedávno tady. Je fakt boží. Přijdu si taková odvážnější a sebevědomá.

  • Mohu jen souhlasit s tím, že spodní prádlo má na sebevědomí obrovský vliv. A to nejen u žen, ale i u mužů.

  • ivanka386

    Tak to já krajkové prádlo nosím moc ráda. Mám ho doma spoustu. Mému muži se to líbí a já se v něm cítím skvěle. Zrovna příští týden mi mají přijít dvoje krajkové kalhotky co jsem si zkoušela objednat z tohoto obchodu na Slovensku. Jsem na ně moc zvědavá.

  • macinan

    Pěkně napsané. Já krajkové prádlo nosím moc ráda. Ale nechávám si ho spíš na zvláštní příležitosti. Zrovna nedávno jsem si koupila nové krajkové kalhotky z https://www.intimia.cz/. Je vlastně pravda, že většinu svého spodního prádla mám právě odtud. 

  • Trochu jednoduché, nemyslíte? Pravdou je, že jak žena vypadá, má vliv i na okolí, ale dělat z toho "zásadní věc"? No, nevím.
    Konkurenční weby často hovoří jen o tom, kdo, kde, kdy a jak odhalila své "přednosti". Tímto povětšinou charakterizují dotyčnou osobu. Nezbývá, aby weby odhalily i "zadnosti". *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit