Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já například práci na zahradě úplně zbožňuji. Teď mě čekají přípravy zahrady na zimu a na to se hrozně těším. Zjistila jsem ale, že na to nejsem moc dobře připravená. Teď jsem například hledala pracovní rukavice a ty jsou celé děravé. Asi si tedy budu muset zase po dlouhé době z https://www.uvex-safety.cz/cs/ objednat nové.

  • milacekpublika

    Teda tahle zahrada je moc pěkná. My máme teda víc užitkovou zahradu, ale taky tam máme nějaké vybavení na zahradu, abychom si měli kde sednout a opéct si třeba buřta nebo špekáček. Což teda teď děláme vlastně skoro každý den, protože tam máme fakt moc pěkně a trochu stínu. :) 

  • Tak to i my jsme si třeba relativně nedávno nechávali předělávat ten náš jak interiér, tak i exteriér a musím podotknout, že je opravdu potřeba někdy takovéto věci trochu osvěžit, protože se vám pak bude žít zase o něco lépe a to si myslím, že je vždycky moc fajn :) A vnese to takový nový vzduch do života.

  • Moc ráda bych se posadila pod altán


  • Ano, zahrada má být oázou klidu. My máme pejsky a museli jsme řešit nějaké fajn oplocení. Aby bylo hlavně byytelné a nejlíp aby to někdo udělal. Protože já jsem absolutní antitechnik. Po zdlouhavém hledání nějakého šikuly jsme nakonec  koupili klasické poplastované pletivo https://eshop.mmploty.cz/poplastovane-pletivo/ , sloupky jsme si zabetonovali sami a nakonec i ten plot natáhli sami :D

  • ivannavratil386

    Nemůžu jinak než souhlasit. Zahrada je prostě radost. Já už mám letos na zahradě víceméně vše zařízené. Jen teď se dívám po nějakém zahradním domku. Potřeboval bych totiž nějaký prostor na uskladnění nového grilu, který jsem si letos koupil. Zatím ho schovávám do garáže, ale tam zabírá spoustu místa. Nedávno jsem si k němu navíc objednal i spoustu příslušenství a abych pravdu řekl, tak to taky vůbec nevím kam dám.

  • Taky moc rád trávím na zahradě čas. Řekl jsem si, že by relaxování v přírodě mohla ještě vylepšit nová zahradní houpačka, a tak jsem si jednu pořídil a musím říct, že je to naprosto skvělé řešení. Houpání mě dokáže hrozně lehce uspat, a tak od té doby občas na zahradě prospím i celý den.

  • Tak to já na zahradě také velmi ráda relaxuji. Nicméně skvělý odpočinek je pro mě i pěstování a starání se o květiny. Dokonce začínám i uvažovat nad tím, že bych si na zahradu pořídila skleník a začala si pěstovat vlastní zeleninu. Díky tomu bych alespoň konečně nebyla závislá na tom, co mají v obchodech. 

    • Skleník je parádní nápad. Také bych nějaký chtěla. My si naši zahradu pořídili teprve letos. Už jsme tam udělali nějaké drobné úpravy, ale hodně práce máme ještě před sebou. Na příští rok bychom si tam rádi nechali udělat nějaký zavlažovací systém. Ona zahrada je totiž docela velká a zalévat to všechno ručně dá pěkně zabrat. Nehledě na to, že takový zavlažovací systém prý i šetří vodu. 

    • macinan

      Právě skleník máme na zahradě také. Pořídili jsme si ho minulé léto. Jediná věc, se kterou u něj mám trochu problém je ta, že do něj až příliš svítí slunce. Přemýšlím tedy, jestli by nestálo za to ho zakrýt nějakou tou stínící tkaninou. Hodně se mi líbí například ty, které mají tady: https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/stinici-a-ochranne-raslove-uplety_220

  • tarpedivan

    Tak to pro mě je moje oáza klidu spíš moje terasa. Tam si vždy odpočinu nejlépe. Jediný problém je, že přes léto tam vždy bylo až zbytečně moc sluníčka a díky tomu se na ní nedalo vydržet moc dlouho. Minulý rok jsem se to ale rozhodl vyřešit a zastřešil ji markýzou. Neskutečně to pomohlo.

  • joskadevatej

    Moc hezky napsané. Úplně souhlasím. Zahrada je prostě radost. :-) Sám mám to štěstí, že mám poměrně velkou zahradu a rád na ní trávím čas. Minulý rok jsem si tam dokonce udělal takové menší posezení a můžu vám říct, že lepší relax v parných letních dnech neznám. Ještě si tam musím pořídit nějaký lepší zahradní nábytek. Momentálně tam mám plastové židle a stolek, co jsme měli dřív na terase a ty už nevypadají nejlépe. Místo nich bych tam raději dal nějaký dřevěný nábytek. Hodně se mi líbí třeba takovéto zahradní sestavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit