-
Hubnutí pro mě bylo vždy velkým bojem, ale vše se změnilo, když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ Tyto hodinky sledují mé denní aktivity, srdeční tep a spánek, což mi poskytuje cenné informace o mém zdravotním stavu. Díky těmto údajům jsem si mohla lépe naplánovat své cvičení a sledovat pokroky. Hodinky mě každý den motivují být aktivní a dodržovat svůj plán. Vidím reálné výsledky svého úsilí a cítím se zdravější a silnější. Armodd mi pomohl najít cestu k úspěšnému hubnutí a já se cítím skvěle.
-
Zkuste mi někdo poradit, jak opravdu zdravě hubnout? Chtěla bych ideálně cvičit doma tak, aby na mě nikdo nekoukal a mohla bych cvičit kdykoliv mě napadne. Jaké posilovací stroje jsou podle vás nejlepší?
-
-
Na cvičení doma je super běhací pás. Na tom se totiž dá i chodit, takže i dávám často rychlejší chůzi. Také mám ráda takhle cvičení doma, kdy mohu jít cvičit kdykoliv.
-
-
Je to hodně velké? Doma trochu bojujeme s místem. Zajímalo by mě, za kolik se vám podařilo sehnat dobrý běhací pás a jestli to bylo s doručením až přímo na místo?
-
-
Tak nevím kolik máte doma místa, ale můžete se mrknout na https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t400i najdete tam i rozměry. Nám se podařilo vybrat dobře, protože je kvalitní, dostatečně čiroky a celkově komfortní. Navíc ho doručí domů, nemusíte se o o nic starat.
-
-
-
-
Hubnu často a musím říct, že hodně neúspěšně. Dostala jsem se do fáze, že si radši koupím zeštíhlující legíny a nějaké to kilo navíc neřeším. Musím tedy říct, že nemám úplně nadváhu. Ale znáte to... Špíček támhle, špíček semhle. :) Ono se to pak projeví. A pro mě je to i o nějaké osobní pohodě. :) Nechci koukat v krámě na halenku a říkat si, jestli mi někde něco nepoleze a přemýšlet nad tím, v jaké poloze v ní musím sedět. :)
-
Zdravé hubnutí je něco, čeho jsem chtěl hodně dlouho dosáhnout. Vím, že hubnutí jde jak zdravě, tak bohužel i nezdravě a tím nezdravým myslím, třeba nesmyslné hladovky nebo i něco horšího. Žena mi nedávno ukázala takový produkt, který se dá brát při hubnutí a mělo by to podle všeho pomoci při hubnutí. Nevím, zda se mi to jen zdá, ale mne to opravdu pomohlo... I ženě!