Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi sympatický, ten zpěvák.
    U nás v Zoo máme takových v pavilonu opic spoustu.
  • Ten fanoušek byl bratranec přítele mojí dcery.Dobře si vzpomínám,jak zaním jezdili do nemocnice s nadějí,že to bude dobrý.Bohužel nebylo!Při tom pádu upadl do komatu,a už se z něj neprobral.Za dva týdny zemřel...Byl to dobrej kluk,muzikant,a pohodář.
    Je smutný,když jdete na koncert svojí oblíbený kapely a takhle skončíte rukou jejího zpěváka!!
    Po převozu do nemocnice,a po vyšetření,bylo ve zprávě,že neměl v krvi alkohol ani drogy.
    Tenkrát mi dokonce někdo říkal,že z toho pódia na něj někdo ukazoval,ať jde nahoru,.(ale to nemohu s jistotou potvrdit,a ten zpěvák do něho strčil aniž by to čekal!Dole ho chtěl jeden fanda ještě chytit,aby nespadl,ale prolétl mu nad rukama!
    Je to smutný,..ale co mě překvapilo, proč tam nebyli pořadatelé,kteří mají tyto situace hlídat a řešit.
    • a ten zpevak je zase bratranec synovce bratra myho stryce, coz neznamena vubec nic a stejny nic mi nedava pravo tu psat nejaky teorie o necem kde jsem nebyl a uz vubec ne nekoho soudit...
      • Když tomu všemu tak rozumíš!!Tak si přečti tohle!!

www.the-aardvark.cz/zkroceni-beranka-boziho
    • Co chceš v takovém bordelu hlídat? *1* To by museli pořadatelé stát na každých dvou metrech. Jinak pokud byl bratranec přítele tvojí dcery v místech kde neměl co dělat, je to smutný ale musel počítat s tím, že se může něco přihodit. A ono se přihodilo. Smůla pro něho, že to nejhorší co se přihodit mohlo. Jinak muzikant se mohl cítit ohrožený. Zkuste se na to podívat také z jeho strany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit