CMON v drtivě červených číslech. Společnost za první polovinu roku skoro prodělala zisk za deset let
-
Mě by zajímalo, z čeho jsou tak ztrátoví? Předtím takové výdělky a najednou ztráta.
-
-
Důvodů může být a asi i bude vícero. Největším aspektem bude jistá forma „nenažranosti“, kdy společnost rozjela příliš mnoho projektů, z finanční stránky to úplně nevypočítali (dělali věci na knop) a zvýšené náklady po Covidu jim začaly dělat neplechu.
Pak něco udělá komplikovaná situace v Americe, jelikož CMON vždycky svými hrami mířil hlavně na tamní trh. K tomu se připočte tradiční „hlavně aby bylo na velké odměny a výplaty vedoucím“ a pak už jen stačí, aby se jedna cihla blbě pohnula a spadne celý dům.
Plus tedy v kuloárech se povídá, že zrušené Degenesis: Clan Wars je stálo docela dost výloh. Budou vracet peníze lidem z kampaně a kdo ví, jestli dojde k nějakému vyrovnání (soudnímu či mimo soudnímu) s SMV. -
Taky by mě to docela zajímalo. Část asi budou tvořit cla do USA, ale že by to na ně dopadlo až takhle drtivě, to se mi moc nechce věřit.
-
-
Dokážu si představit, že vedení společnosti bylo hamižné a mělo velké výplaty atd. Jinak to nechápu. Takové to jsme v minusu, ale členové představenstva dostávají 100 milionů odměny/výplaty.
-
-