Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Můžete prosím natočit gameplay deskovek ? Přece jen psát o deskovce s tunou pravidel je něco jiného než vidět praktickou ukázku hry "v chodu" .  Díky ;) 

    Jinak figurky ... dává si dnes ještě někdo tu práci , že by si figurky barvil , nebo si alespoň v době 3D tisku udělal vlastní ? 

    • patrik-hajda

      GamesPlaye deskovek připravujeme. Pokud vše půjde hladce, tak v horizontu několika týdnů  (možná dnů, ale nebuďme příliš optimističtí) vydáme záznam z bitvy ve stolní hře Crusader Kings.

    • Maxianimal

      Nedokážu si představit, že bych si figurky nebarvil. A do Gloomhavenu jsme si teď nechal vytisknout tunu věcí.

  • Mě by zajímalo kde se to dá koupit, a případně jestli bude překlad? Děkuji za věcné odpovědi.

    • Podle googlu jen Planeta her, ale můžeš se zeptat ve specializovaných obchodech. Ostravský fantasyobchod nebo Svět deskových her v Praze jsou schopní a ochotní na přání přidat hry, pokud je mají jejich distributoři. U těhle her bych asi s češtinou moc nepočítal, drtivá většina her se nepřekládá a do "mainstream" obchodů dorazí jen zlomek her. Ještě je pak problém, že se často přeloží jen základní hra a na expanze nebo další verze se už nedostane.

      • Děkuji. Tuhle hru bych si moc rád zahrál,  bohužel pro ostatní bude AJ bariérou :-(

        • patrik-hajda

          Pokud není angličtina problém pro tebe, tak si v pohodě zahraješ i s neangličtináři, si myslím. Textových informací je v samotné hře pomálu - každý má jednu unikátní schopnost, karty vybavení mají symboly (případné kratičké texty jim snadno přeložíš), a veškeré dění je veřejné, takže například karty událostí jim můžeš přeložit za pochodu nahlas. Nejsou zde žádné skryté informace a textu vážně málo. Většinu času se spíš budete bavit mezi sebou a domlouvat se na nejlepším postupu s použitím aktuálního vybavení a schopností, čtení informací tu prakticky není. Jen si musíš poradit s pravidly a úvody do scénáře.

          • Děkuji ža informaci, jak bude někde na skladě. tak jdu do toho :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit