Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máme doma pár týdnů zlobry a rytíře a musím říct, že dobrý. Poměr cena výkon je skvělý a hlavně zpracování mě za tu cenu mile překvapilo. Jde o to, co od hry člověk čeká. Zábavu na celý večer to nezajistí, ale jako filler nebo hra na půl hodinku před večerním filmem je to skvělé. Co se vyvážení týče, tak je to podle mě v pořádku. Hodně záleží na tom, jak jdou člověku karty a jak se dokáže držet strategie, ale neřekl bych, že zlobři jsou OP. Každopádně v dohledné době přikoupím i trpaslíky. 

    P.S. Tu náhodu tady hodnotím v pozitivně. Hru mám primárně na domácí hraní s přítelkyní, která v podstatě na deskovky moc není.

  • Bohužel s touto recenzí musím nesouhlasit. Na festivalu fantazie jsem měl možnost tuto hru s kamarádem vyzkoušet - troly vs rytíře a byl to nehorázný masakr rytířů. Potom jsme si strany vyměnili druhá hra a zase to samé. Přesto že jsem za troly udělal spoustu chyb naprosto jsem kamaráda zmasakroval. Nebavilo nás to ani jednoho, naopak jsme společně přemýšleli jak to udělat aby trolové dostali na budku... Možná po více hrách je možné přijít s nějakou strategií ale to raději věnujeme svůj čas něčemu co nás chytne již od první hry.

    • patrik-hajda

      U nás rytíři vyhráli hned napoprvé 😉. A bylo to příjemně těsné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit