Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

    Teda pátá edice vypadá moc pěkně. Mám doma pořád druhou, co vydal Altar po revoluci a nedám na ni dopustit. Vím, že nováčci už považují Talisman (1983) za příliš jednoduchý, starý a překonaný. Ale pro mě je to dětství. Mastili jsme o sto šest. A ty nádherné perokresby Garyho Chalka, který ilustroval aj původního Lone Wolfa. Ááách. Další edice Talismanu se mi grafickým zpracováním nikdy nelíbily, až tahle pátá se mi trefila do vkusu. Těším se. 

    • Tak základní hra u 2. edice a u té 4. je prakticky stejná, kromě těch fate žetonů a nějakých spíše drobností. Graficky je podle mého ta 2. fakt nejhezčí. Jak karty, tak ten plán s tou divnou perspektivou.

      Ale na 4. se dá zvyknout, tam se mi moc líbil plán, ale ty karty moc ne, hlavně ale proto, že jsou moc titěrné a obrázky tím pádem taky malé.

      Doufám, že tu 5. něčím nepokazí, vyjde to bohužel pod Hasbrem. Bylo by fajn, kdyby se trochu zaměřili na pravidla, u 4. mám totiž problém, že když se zkombinuje víc expanzí, tak půlku času se prohádáme, jak vlastně ty pravidla vykládat a co má která karta dělat.

  • triptich

    a v rámci humble bundle si celý talizman vrátane všetkých rozšírení môžete kúpiť za mrzkých 9,23€ (asi 230 KČ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit