Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukal jsem včera na trailery a nějak mě to neoslovilo.

    Za mě to vypadá docela nudně a nemít to název slavné značky na krabici, tak po tom ani pes neštěkne.

    • GeneralX

      Neštěkne ani pes? :D Po hře od Chip Theory Games :D ? To jsi docela pobavil.. Ty asi budeš deskovkovej casual hráč co spíš jen rozumuje :) Věř tomu že licence Elder Scrolls je tu v podstatě až na druhém místě..

  • Veskoslav

    Chvíli jsem nad tím uvažoval. Ale je to tak o 100 € předražené. Jako sorry, ale za 200 € už si představuji i to, že postavy budou mít své minifigurky minimálně. Ne nějaké žetony. Když to srovnám například s jinými, podobně drahými hrami, tak je to nesrovnatelné. 

    • twicer

      Těžko říct pro koho je přímo určená tato přidaná hodnota, ale jejich dražší hry jsou na nepromokavých materiálech a odolném tisku, víceméně si to můžeš zahrát v bazénu a nic se nestane. Určitě si tam přihodí pár grošů do vlastní kapsy, ale není sporu otom, že v kvalitě komponent patří ktomu nejlepšímu co na trhu seženeš.

      • Fakt by mě zajímalo, kolik lidí plánuje hrát TES deskovku v bazénu. Pro kolik lidí je tohle skutečně přidaná hodnota :-D

        • GeneralX

          Tak já i naše herní skupina (cca 8 lidí) třeba karty obaluje.. tady to odpadá protože karty mají plastový potah.. tohle ocení každý.. Velká část lidí si často přikuje gamematy a tady je máš už přímo v ceně.. Ono je to třeba i o tom že když deskovku hraješ hodně za pár let je to na ní poznat.. tady ti to vydrží defakto i pro tvé děti.. takže asi o tom to je.. ne o hraní v bazénu které bylo jen v nadsázce..


    • GeneralX

      No pokud jste spíš nehráč co hry posuzuje jen podle plastových figurek tak tu cenu asi nepochopíte. Ale to by jste museli víc znát hry od Chip Theory Games - hlavně jejich jak herní tak produkční kvalitu.

      • Veskoslav

        Bože, to je blábol. Mimochodem vlastním Burncycle. Za nový včetně poštovného jsem platil 139 €. Ano, je to krapet vyšší cena, ale stálo to za to. Ale tady? 200 €? Za co...

      • Je to předražené i když to budeš okecávat jak chceš. A ano, znám je. A v té nové deskovce je defacto všechno, co měly ty předchozí hry. A ano, hrál jsem Hoplomachus. Skvělá hra, přesto předražené už v základu. To už mám raději Burncycle i když je mnohem těžší se do toho dostat a pravidla se "blbě" čtou. Takže ano, základní hra, pokud by kopírovala ostatní hry by neměla být dražší jak 150 €...Je tam tedy minimálně 45 € jenom za značku. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit